Wie zijn spaargeld opnieuw wilt laten renderen zonder grote risico’s komt al snel bij vastgoed uit. De spaarrente is laag en de beurs gaat alle kanten op. Vastgoed is al jaren een belegging die stabiele opbrengsten biedt maar die, in zijn klassieke vorm, veel werk en zorgen met zich meebrengt. Huurders zoeken, herstellingen, wanbetalingen opvolgen,… de lijst is lang. Dat is exact de reden waarom beleggers die daar geen zin in hebben, een hotelkamer kopen als investering.

De hotelkamers in ons aanbod worden uitgebaat door sterke merken als Radisson Blu, Ibis en Mercure. Zij dragen zorg voor je belegging terwijl jij van de inkomsten geniet. Bekommernissen over wanbetalers, leegstand en administratie zijn hier niet aan de orde.

Bovendien ben je mede-eigenaar van het volledige hotel. Je geniet mee van alle opbrengsten, ook die van het restaurant, de bar, de parking en de spa als die aanwezig is. Over genieten gesproken, als eigenaar mag je ook zélf gebruikmaken van je hotelkamer!

Radisson Residences Spa

Het Radisson Blu Balmoral hotel vormt een elegante aanblik voor iedereen die Spa, de parel van de Ardennen, binnenrijdt. Dit hotel krijgt binnenkort nog een extra troef dankzij de aanbouw van “Radisson Residences”. 

Lees JE IN

Radisson Luik

Midden in het stadscentrum van Luik, mikken we met dit project voornamelijk op een zakelijk publiek. De vierde grootste stad van België is voorlopig nog niet klaar met groeien.

Lees JE IN

Mercure Han-sur-Lesse

De locatie van het hotel bepaalt het succes van je investering. Daarom kozen we voor dit project voor het dorpje Han-sur-Lesse in het hart van de Ardennen.

Lees JE IN

Ibis Budget Brugge – Jabbeke

Met zijn locatie en zijn sterke naam beschikt Ibis Budget Brugge-Jabbeke over vele troeven. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een zorgeloze vastgoedbelegging met maximale zekerheid.

Lees JE IN

Radisson Blu Balmoral Spa

Het Radisson Blu Balmoral ligt op de heuvels van Spa, “het Knokke van Wallonië” in de Belgische Ardennen. Vlakbij bevinden zich onder meer het F1-circuit van Francorchamps en de wereldberoemde thermen.

Lees JE IN