Wie zijn spaargeld opnieuw wilt laten renderen zonder grote risico’s komt al snel bij vastgoed uit. De spaarrente is laag en de beurs gaat alle kanten op. Vastgoed is al jaren een belegging die stabiele opbrengsten biedt maar die, in zijn klassieke vorm, veel werk en zorgen met zich meebrengt. Huurders zoeken, herstellingen, wanbetalingen opvolgen,… de lijst is lang. Net daarvoor biedt hotelvastgoed de oplossing. 

We baten het hotel uit onder sterke merken als Radisson Blu, Ibis en Mercure en dragen zo zorg voor je belegging terwijl jij van de inkomsten geniet. Bekommernissen over wanbetalers, leegstand en administratie zijn in dit geval niet aan de orde.

Bovendien ben je mede-eigenaar van het volledige hotel. Je geniet dus mee van alle opbrengsten, ook die van het restaurant, de bar, parkings. Over genieten gesproken, als eigenaar mag je ook zélf gebruikmaken van je hotelkamer!

Radisson Residences

Hotelvastgoed Radisson Residences staat voor klasse en lifestyle. De locatie in het voormalige trefpunt van de aristocratie, de Waalse stad Spa, is dan ook geen toeval. Word eigenaar van één van de hotelsuites en profiteer mee van de toeristische aantrekkingskracht van deze streek.

Lees JE IN

Radisson Luik

Midden in het stadscentrum van Luik, mikken we met dit project voornamelijk op een zakelijk publiek. De vierde grootste stad van België is voorlopig nog niet klaar met groeien.

Lees JE IN

Mercure Han-sur-Lesse

De locatie van het hotel bepaalt het succes van je investering. Daarom kozen we voor dit project voor het dorpje Han-sur-Lesse in het hart van de Ardennen.

Lees JE IN

Ibis Budget Brugge – Jabbeke

Met zijn locatie en zijn sterke naam beschikt ibis Budget Brugge-Jabbeke over vele troeven. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een zorgeloze vastgoedbelegging met maximale zekerheid.

Lees JE IN

Radisson Blu Balmoral Spa

Het Radisson Blu Balmoral ligt op de heuvels van Spa, “het Knokke van Wallonië” in de Belgische Ardennen. Vlakbij bevinden zich onder meer het F1-circuit van Francorchamps en de wereldberoemde thermen.

Lees JE IN