chalet-ardennen-durbuy
Nieuwbouwchalets - snelle oplevering

Village Les Bois d’Ourthe

Vanaf € 175.000
Somme-Leuze (Durbuy)

Een tweede verblijf in het hart van de Ardennen

Glooiende heuvels, spectaculaire vergezichten, bossen waar je gemakkelijk in kan verdwalen en charmante architectuur. Het decor van vele mooie jeugdherinneringen waar mensen graag naar blijven terugkeren. Toeristische gebieden hebben doorgaans een hoogseizoen, maar de Ardennen is één van die zeldzame plekken die het hele jaar door toeristen aantrekt.

Diezelfde charme vind je ook in Village Les Bois d’Ourthe. Ondanks de rustige ligging, is het park goed bereikbaar met de wagen. Hier kies je zelf wanneer je de drukte opzoekt. Ver hoef je daarvoor niet te gaan. Op 10 minuten tijd sta je boodschappen te doen in Marche-en-Famenne en binnen 15 minuten ervaar je het “Mark Coucke effect” in Durbuy.

Als je op zoek bent naar rust, ben je op het park helemaal op je plek. Village Les Bois d’Ourthe ligt midden in een bos en het domein strekt zich uit over 27 ha. Laat de wagen staan, trek je wandelschoenen aan en vertrek vanaf je chalet voor een verkwikkende wandeling in de omliggende bossen.

Ik ontvang graag een brochure van dit project

Natuurlijk goed gelegen

Deze gezellige chalets liggen in Park Village Les Bois d’Ourthe, te midden van het bos in Somme-Leuze, vlakbij Durbuy. Blijf na het ontwaken nog even liggen en geniet van het vrolijke getjilp van de vele vogels die hier hun thuis hebben gemaakt. Ontdek de idyllische vergezichten op de heuvels, de kleurrijke bossen en vul je longen met frisse lucht. Je zou het haast vergeten, maar ook dit is België.

Modern design

Het aanbod van chalets in de Ardennen is veelal verouderd. Met de unieke stijl van architect Frederic Haesevoets brengen we hier verandering in: Moderne chalets gecombineerd met een authentieke omgeving en duurzame materialen.

Nieuwbouwchalets met een minimum aan onderhoud

Met ecologische en duurzame materialen helpen we al de natuurpracht van de Ardennen in stand te houden. Bovendien zorgen ze voor heerlijke verkoeling in de zomer en behaaglijke warmte in de winter. Wat ook niet onbelangrijk is voor een tweede verblijf, is dat die materialen bijzonder weinig onderhoud vragen. Het is dus niet nodig om ieder jaar een weekend uit te trekken om ze te schuren en te behandelen. Gebruik je kostbare tijd liever om te genieten.

U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het onderhoud en het beheer van al het groen, de paden en de voorzieningen. Je hoeft dus niet speciaal het hele eind naar de Ardennen te rijden om het gras te gaan maaien. De geur van vers gemaaid gras, daar zorgt de syndic voor.

Chalet in aanbouw

6 redenen om te investeren

 • Gebouwd met ecologische en duurzame materialen
 • Onderhoud en beheer van het domein door Unibricks
 • Je investeert vlakbij de parel van de Ardennen: Durbuy
 • Kom tot rust op een adembenemend domein
 • Plezier voor jong en oud dankzij alle recreatiemogelijkheden
Chalets-village-les-bois-dourthe

Vakantiehuis met 2 of 3 slaapkamers

Een vakantie met z’n tweetjes, met het gezin of met de kleinkinderen? Dat kies je zelf. Er zijn namelijk chalets met twee of drie slaapkamers. De derde slaapkamer is een mezzanine onder het dak die ook gebruikt kan worden als extra opbergruimte. Als dat al nodig is, want de chalets zijn ook voorzien van een kruipkelder. Hier kan je alle benodigdheden voor een actieve vakantie kwijt.

Via de open keuken heb je toegang tot het ruime terras. Ideaal voor een ontbijt in de zon. De keuken is, net zoals de badkamer, al geïnstalleerd bij oplevering. Het hebben van twee linkerhanden is dus geen enkel probleem. De inrichting kies je volledig zelf. Wacht niet te lang met kiezen, want deze mooie chalets zijn snel beschikbaar!

Je chalet in het kort:

 • 2 à 3 slaapkamers
 • Ruim terras
 • Keuken en badkamer geïnstalleerd
 • Schilderklaar
 • Inrichting kies je zelf
 • Ecologische, duurzame materialen
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Terreinonderhoud inbegrepen

Investeren in een vakantiehuis in de  ardennen voor extra inkomsten

In Village Les Bois d’Ourthe is het het hele jaar door vakantie. Dat betekent ongelimiteerd genieten, van ontspanning en… extra inkomsten! Tijdens de periodes dat je zelf geen gebruik maakt van je chalet, kan je die natuurlijk verhuren. Dat geld kan je dan bijvoorbeeld mooi aan de kant zetten om tijdens je volgende verblijf vooral niet te besparen op restaurantkosten.

De verhuur heb je als eigenaar volledig zelf in de hand. Je kiest zelf of je verhuurt en zo ja, wanneer, hoe vaak en voor welk bedrag. Vergroot je winstmarge door de schoonmaak zelf te doen of maak het jezelf gemakkelijk en besteed het uit aan een gespecialiseerde firma.

Parkvoorzieningen

 • Restaurant
 • Diverse speeltuinen
 • Uitgebreide minigolf
 • Petanquebanen
 • Barbecue ruimte
 • Tennisbaan
 • Voetbalveld
 • Basketbalplein

Vlakbij Durbuy

Durbuy staat bekend als ‘de kleinste stad ter wereld’ en is dé toeristische topattractie van de Ardennen. In de van oorsprong middeleeuwse stad is dan ook het hele jaar door iets te beleven.

Sportliefhebbers gaan mountainbiken, kajakken of trekken. Wie het liever wat rustiger heeft, kuiert langs de gezellige marktjes en antiekwinkels. In de wintermaanden is Durbuy zo mogelijk nog magischer. De vele lichtjes bezorgen de stad een sprookjesachtige sfeer, en de gezellige kerstmarkt geurt naar smoutebollen en glühwein. Al dat moois ligt op slechts tien minuutjes rijden. en tegelijk loert de absolute rust van de Ardense natuur om de hoek.

Village-Les-Bois-dourthe-bij-Durbuy.

Het aankoopproces in 6 stappen

01

Eerste kennismakingsgesprek op kantoor of bij je thuis

02

Wij antwoorden op al je vragen

03

Bezoek aan het park

04

 Je kiest de perfecte locatie in het park

05

We bouwen je chalet met de grootste zorg

06

Je geniet van de rust in je tweede verblijf op een toplocatie

Maak een afspraak

Geïnteresseerd?
Laten we afspreken.

Liever eerst eens telefoneren om elkaar beter te leren kennen?

Graag! +32 (0)9 394 39 90