Unibricks is een Belgische projectontwikkelaar gespecialiseerd in zowel de uitbouw als de exploitatie van toegankelijk investeringsvastgoed. Met hotels, vakantieparken, sociaal vastgoed, pensioenflats en studentenvastgoed is Unibricks een one-stop-shop met een grote productdiversiteit.

Voor elk type investeerder hebben wij een oplossing in huis.

Bouwen aan een solide klantenrelatie

Hiervoor hanteren wij één basisprincipe: Transparantie over de hele lijn. Door realistische verwachtingen te scheppen en communicatielijnen kort te houden via het klantenportaal komen klanten nooit voor verrassingen te staan. 

Het geheim van elke goede relatie is communicatie.


Onze werkwijze

01

Maak kennis met de opportuniteiten en ga na welk type vastgoed het best bij je past. Een project gevonden dat je aanspreekt? Vraag de brochure aan of maak een afspraak met een adviseur.

02

Onze adviseur bekijkt samen met jou of het project inderdaad volledig voldoet aan al je wensen, verwachtingen, budget en persoonlijke situatie.

03

Het begin van een mooie samenwerking! Je krijgt toegang tot het exclusieve klantenportaal waar je het verloop op de voet kan volgen, in direct contact blijft met onze medewerkers en alle documenten eenvoudig en snel kan terugvinden.

De 4 bouwstenen van een succesvol project

Bij een vastgoedinvestering komt meer kijken dan je zou denken. Net daarom gaan we voor een totaal aanpak. Elke ‘bouwsteen’ of pijler die nodig is voor een succesvol project krijgt onze volledige aandacht om zo de waarde van jouw investering te maximaliseren. 

Locatie

De ligging in vastgoed is cruciaal. Het is de kunst om te investeren in buurten waar de prijzen (zullen) stijgen en nog niet stagneren.

Rendement

Het totale rendement is een combinatie van het huurrendement, fiscaal rendement en de meerwaarde.

Uitbating

Het management en het beheer is doorslaggevend voor een succesvol project. Daarom laten we niets aan het toeval over en houden we het beheer in eigen handen.

Concept

Dankzij onze jarenlange ervaring en doorgedreven marktonderzoek bieden we het juiste concept aan op de juiste locatie

Geïnteresseerd?
Laten we afspreken.

Liever eerst eens telefoneren om elkaar beter te leren kennen?

Graag! +32 (0)9 394 39 90

Het management

Dit managementteam ziet erop toe dat alle projectpijlers in evenwicht zijn.