Tien jaar geleden kwam Unibricks, een Belgische projectontwikkelaar, op de markt met een grote passie voor vastgoed en een duidelijk doel voor ogen: jou helpen om een veilige en gelukkige toekomst op te bouwen voor jezelf en je geliefden. Eigenschappen die je tot op de dag van vandaag zal terugvinden in de medewerkers.

Van een aanbod dat voornamelijk bestond uit hotelvastgoed en tweede verblijven is Unibricks uitgegroeid tot een projectontwikkelaar met een zeer breed aanbod aan investeringsvastgoed. Nu ook studentenvastgoed, pensioenflats en sociaal vastgoed aan de portefeuille werden toegevoegd vinden investeerders altijd een project op maat van hun behoeften.


Onze werkwijze

01

Maak kennis met de opportuniteiten en ga na welk type vastgoed het best bij je past. Een project gevonden dat je aanspreekt? Vraag de brochure aan of maak een afspraak met een adviseur.

02

Onze adviseur bekijkt samen met jou of het project inderdaad volledig voldoet aan al je wensen, verwachtingen, budget en persoonlijke situatie.

03

Het begin van een mooie samenwerking! Je krijgt toegang tot het exclusieve klantenportaal waar je het verloop op de voet kan volgen, in direct contact blijft met onze medewerkers en alle documenten eenvoudig en snel kan terugvinden.

Geïnteresseerd?
Laten we afspreken.

Liever eerst eens telefoneren om elkaar beter te leren kennen?

Graag! +32 (0)9 394 39 90

Het management

Dit managementteam ziet erop toe dat alle projectpijlers in evenwicht zijn.

Vastgoedinvesteringen voor kleinere budgetten

Sinds dag één is de opzet om de betrouwbaarheid van vastgoedinvesteringen toegankelijk te maken voor een groter publiek. Daarom zal je in het aanbod geen projecten terugvinden met een startprijs hoger dan € 250.000

Binnen dat budget vind je bij Unibricks vastgoed voor elk type investeerder. Van voorzichtige investeerders die liever wat lagere, maar dan wel vaste opbrengsten zien, tot investeerders die op zoek zijn naar maximale opbrengsten en het bijkomende risico voor lief nemen. En alles daar tussenin. Zo heb je levensgenieters die op zoek zijn naar hun ideale tweede verblijf, maar evengoed kopers die graag alles uit het leven én hun vastgoed willen halen. Zij kiezen voor een tweede verblijf die naast nieuwe herinneringen, ook nog eens extra inkomsten oplevert wanneer ze er zelf geen gebruik van maken.

Realistische opbrengstprognose

Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op het rendement van vastgoed. Een realistische opbrengstprognose vergt dus wat rekenwerk. Bovendien heb je vakkennis nodig om een goede inschatting te kunnen maken van marktevoluties in de toekomst. Unibricks heeft de ervaring en de kennis in huis om een realistische winstprognose op te stellen op basis van je persoonlijke situatie, voor het project dat aan al je eisen voldoet. Doorgaans ligt die inschatting ergens rond de 2 à 4% rendement. De aankoop van vastgoed is een belangrijke beslissing en bij Unibricks heerst de overtuiging dat je die beter baseert op een voorzichtige inschatting dan op een wens-scenario. Zo kunnen ze samen met jou werken aan een veilige, mooie toekomst voor jou en je familie.

Vastgoedinvesteringen inclusief beheer en onderhoud

Investeren in klassiek vastgoed kost tijd en energie. Je moet op zoek naar huurders, duimen dat ze op tijd hun huur betalen en dat ze je eigendom niet afbreken. Zelfs als dat allemaal goed gaat, zal je regelmatig eens moeten opdraven voor een herstelling of onderhoud. Investeerders die daar geen tijd voor hebben of die hun energie liever steken in de leuke dingen des levens komen bij Unibricks terecht.

Want ook na de oplevering blijven ze betrokken. Dochterbedrijf Nestia Hospitality Group zorgt voor de verhuur, de uitbating en werkt aan de winstmaximalisatie voor de investeerders. Zij staan in voor het dagelijkse reilen en zeilen, maar ook voor het onderhoud

Transparante communicatie voor een langetermijnrelatie

Unibricks blijft het aanspreekpunt voor klanten en zetten het gesprek na aankoop verder via het klantenportaal en diverse klantenevenementen. Volg de bouwvorderingen, raadpleeg facturen en documenten, bekijk de cijfers en bezettingsgraad en stel je vragen rechtstreeks aan medewerkers via het klantenportaal. Want het geheim van een goede relatie is eerlijke, transparante communicatie.