Categorie:

Nestia d’Or Harelbeke

Als je een rendabele en praktische bestemming zoekt voor je spaargeld, dan is vastgoed nog steeds de meest voor de hand liggende keuze. Zeker in het geval van pensioenflats, want je kiest niet alleen voor een stevige groeimarkt, maar je pakt meteen ook een maatschappelijk probleem aan. 

Lees JE IN

Mercure Han-sur-Lesse

De locatie van het hotel bepaalt het succes van je investering. Daarom kozen we voor dit project voor het dorpje Han-sur-Lesse in het hart van de Ardennen.

Lees JE IN

Unest Erasmus

Commerciële achtergrond heb je niet nodig om te weten dat waar de vraag groter is dan het aanbod, de aanbieder wint. Jaar na jaar schiet het aantal studenten in België verder de hoogte in maar het aanbod aan studentenhuisvesting groeit niet (snel genoeg) mee.

Lees JE IN

Waterfront 35

Met een investering in Waterfront 35 kies je voor een vastgoedproject waarbij je geniet van gewaarborgde én geïndexeerde opbrengsten. Bovendien wordt de verhuurdienst voor jou opgevolgd. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van een zorgeloos en gewaarborgd rendement.

Lees JE IN

Village Les Bois d’Ourthe

Deze gezellige chalets liggen in Park Village Les Bois d’Ourthe, te midden van het bos in Somme-Leuze, vlakbij Durbuy. Blijf na het ontwaken nog even liggen en geniet van het vrolijke getjilp van de vele vogels die hier hun thuis hebben gemaakt.

Lees JE IN

Radisson Luik

Midden in het stadscentrum van Luik, mikken we met dit project voornamelijk op een zakelijk publiek. De vierde grootste stad van België is voorlopig nog niet klaar met groeien.

Lees JE IN

Radisson Residences

Hotelvastgoed Radisson Residences staat voor klasse en lifestyle. De locatie in het voormalige trefpunt van de aristocratie, de Waalse stad Spa, is dan ook geen toeval. Word eigenaar van één van de hotelsuites en profiteer mee van de toeristische aantrekkingskracht van deze streek.

Lees JE IN

Residentie Kerselaar – Hengelhoef

Verscholen onder een zacht ruisend bladerdek ligt Residentie Kerselaar in vakantiepark Hengelhoef. Een plek waar de tijd een beetje trager lijkt te gaan. Word wakker, ontspan, (be)leef en ga slapen in de Limburgse natuur.

Lees JE IN

Succesvolle - maar helaas uitverkochte investeringen

Ibis Budget Brugge – Jabbeke

Met zijn locatie en zijn sterke naam beschikt ibis Budget Brugge-Jabbeke over vele troeven. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een zorgeloze vastgoedbelegging met maximale zekerheid.

Lees JE IN

Radisson Blu Balmoral Spa

Het Radisson Blu Balmoral ligt op de heuvels van Spa, “het Knokke van Wallonië” in de Belgische Ardennen. Vlakbij bevinden zich onder meer het F1-circuit van Francorchamps en de wereldberoemde thermen.

Lees JE IN

Geïnteresseerd?
Laten we afspreken.

Liever eerst eens telefoneren om elkaar beter te leren kennen?

Graag! +32 (0)9 394 39 90