Achterkant_gevel_pensioenflats_harelbeke
NESTIA D'OR - Investeringsproject aan de Leie

Pensioenflats Harelbeke

Vanaf € 200.000

De succesformule voor pensioenflats

 • Betaalbaar wonen

Schappelijke huurprijzen zorgen voor huurders.  Daarom zijn appartementen in Nestia d’Or Harelbeke niet onnodig groot. Op die manier blijft de prijs voor iedereen betaalbaar en kan jij altijd rekenen op betrouwbare huurders.

 • Zorg niet verplicht, wel aanwezig

Met het oog op de actieve levensstijl van de moderne 65-plusser, worden deze pensioenflats aangeboden met een optioneel zorgpakket. Mensen blijven steeds langer gezond en de meeste zestigers hebben helemaal nog geen zorg nodig. Daarom zijn de zorgservices zoals je die vindt in assistentiewoningen niet verplicht, maar wel aanwezig indien nodig. Zo houden bewoners meer geld over om van hun pensioen te genieten en komen ze over 20 jaar niet in de problemen als de zorgvraag zich echt voordoet.

 • Slimme locatie

Vastgoed rendeert het best op een goede locatie, dat weet elke investeerder. Toch staan veel woningen die zich richten op 65-plussers verkeerd en geraken ze zo niet verhuurd. Hun volle agenda vraagt om een locatie in een bruisend stadscentrum met alle praktische en sociale voorzieningen bij de hand.

Ik ontvang graag een brochure van dit investeringsproject

Waarom kopen als investering?

 • Verwachte bezetting van 97%
 • Verhuurservice: alles wordt voor jou geregeld
 • Keuze tussen variabel of gewaarborgd rendement
 • Groot tekort aan assistentiewoningen in Harelbeke
 • Verlaagd BTW-tarief van 12%

Een groeimarkt in Harelbeke

Door de dubbele vergrijzing stijgt de vraag naar kleinere comfortabele woningen. In Harelbeke bedraagt het aandeel 65+ers reeds 21% van de inwoners. In 2050 zal dat al 1 op de 4 inwoners zijn. (Bron: Statbel en De Standaard)

Hiernaast kan je duidelijk zien dat de vergrijzing sneller stijgt in het westen van ons land in vergelijking met de rest. Harelbeke is dus een groeimarkt op vlak van pensioenflats.

De wachttijd bij het OCMW voor een sociale assistentiewoning is nu één jaar. Mensen die op zoek zijn naar een assistentiewoning om te huren kunnen zich hier al registreren. We nemen 6 maanden voor opening contact op, zo kan jij kan als eerste jouw appartement kiezen.

 

Een investering met een verwachte bezetting van 97%

Over de appartementen

 • Volledig uitgeruste keuken
 • Woonkamer
 • Aangepaste badkamer
 • Eén of twee slaapkamers
 • Gemeenschappelijke tuin & dakterras
 • Ruim balkon

Harelbeke als toplocatie

Pensioenflats Nestia d’Or ligt op een prachtige locatie in het centrum zodat alles binnen handbereik van de bewoners ligt. Een afgelegen huis tussen de velden met boerderijdieren als enige vorm van gezelschap klinkt heel aantrekkelijk, maar in de praktijk wil je geen uur op pad als je zin hebt in verse croissants op zondagochtend. Dankzij de ambachtelijke bakker voor de deur is je brood altijd kraakvers en een terrasje doen is veel leuker als je er gewoon heen kan wandelen. Met een bushalte in dezelfde straat en het treinstation op minder dan 10 minuten wandelen, is de verbinding uitstekend als je toch eens verder van huis moet zijn.

Pensioenflats-Harelbeke-warmtenet

Onvoldoende assistentiewoningen in Harelbeke

Interessant voor jou als investeerder is dat er ondanks de vergrijzing van Harelbeke onvoldoende assistentiewoningen zijn om aan de vraag te voldoen. Uit navraag bleek dat de stad wel plannen heeft om hier verandering in te brengen, maar wegens gebrek aan budget gaat het om een voornemen op lange termijn. Jij bent er dus op het juiste moment, op de juiste plaats.

Democratische huurprijzen voor een hoge bezetting

Pensioenflats worden zowel met leegstand als met wachtlijsten geassocieerd. Hoe tegenstrijdig ze ook klinken, beide beweringen zijn juist. Sociale assistentiewoningen zijn zodaning populair dat de wachtlijsten behoorlijk lang oplopen. Bij private organisaties daarentegen zien we leegstand. De oorzaak van leegstand bij assistentiewoningen is vaak een slechte locatie of een veel te hoge huurprijs. Die hoge bedragen omvatten niet alleen de huur van de woning, maar ook een stevig zorgpakket.

65-plussers hebben die zorg echter helemaal niet nodig hebben en geen enkele Belg is bereid om te betalen voor diensten die hij niet nodig heeft. Bovendien streeft dit het doel van een assistentiewoning volledig voorbij. De charme bestaat juist uit de optionele aard van die zorg. Bij pensioenflats Harelbeke betaal je enkel voor de service die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt. Tot die tijd betaal je een normaal huurbedrag voor een gezellig appartement op een mooie locatie.

Download de brochure!

Hoe verloopt een aankoop bij Unibricks?

01

We maken een afspraak

 

02

De verantwoordelijke geeft antwoord op al je vragen

03

Je krijgt advies op maat van je persoonlijke situatie

04

Je gaat het project ter plaatse bekijken

05

Je wordt eigenaar van je pensioenflat

06

Je geniet van je inkomsten en/of van je nieuwe thuis

Geïnteresseerd?
Laten we afspreken.

Liever eerst eens telefoneren om elkaar beter te leren kennen?

Graag! +32 (0)9 394 39 90