Hotelvastgoed Radisson Luik
Bijna uitverkocht!

Radisson Luik

Vanaf € 130.000
Luik

5 redenen om te investeren

  • Niet seizoensgebonden dankzij de aantrek van zowel toeristisch als zakelijk publiek
  • Beheer en onderhoud door professionals
  • Investeer in een toplocatie aan een uitzonderlijk scherpe prijs
  • Economische hoofdstad van Wallonië
  • Kies tussen vaste of variabele huuropbrengsten

 

Ik ontvang graag een brochure van dit investeringsproject:

Radisson-Liège-Luik-Unibricks-Hotelvastgoed-Investering-Immobilier-Hôtelier-Investissement

Vastgoed met zorgeloos karakter

Investeren in een hotelkamer is een fenomeen dat meer en meer bekendheid krijgt op de Belgische vastgoedmarkt. Dankzij het zorgeloze karakter van hotelvastgoed kan je je beschermen tegen klassieke verhuurproblemen zoals schade, wanbetalers en leegstand.

 

Investeer op jouw manier

Als het gaat over investeringsvastgoed, zonder eigen gebruik, onderscheiden we twee soorten investeerders. Daarom krijg je bij Radisson Luik de keuze uit twee verschillende investeringsplannen zodat jij kan investeren op de manier die het best bij jou past:

Stabiliteit boven alles

Je weet graag tot op de euro hoeveel je investering zal opbrengen. Zekerheid en stabiliteit is voor jou het allerbelangrijkste. Je neemt liever geen risico’s met je spaargeld.
Jouw manier: een vaste huuropbrengst gedurende 20 jaar! Zo ben jij de komende tijd zeker van een matige maar stabiele opbrengst.

Winstjager

Jij haalt graag het onderste uit de kan en neemt geen genoegen met minder. Jij vindt dat geld moet rollen en vooral opbrengen. ‘Het leven is aan de durvers’ is jouw motto. Je bent een dynamische investeerder die maximaal wil profiteren van het succes.
Jouw manier: Een variabele huuropbrengst in functie van de winst van het hotel.

 

investeerder-hotelvastgoed-radisson-luik
Bar-Radisson-Luik
Kamer-hoek-Radisson-Luik
Receptie-Radisson-Luik

Radisson als professionele partner

Deze gevestigde naam in het hotelwezen zorgt ervoor dat de kamers maximaal verhuurd worden. Wij nemen het papierwerk en onderhoud voor onze rekening. Jij hoeft enkel te genieten van alle opbrengsten van het hotel. En met alle opbrengsten bedoelen we écht alles: hotelkamers, bar, restaurant en events. 

Hotelvastgoed in de economische hoofdstad van Wallonië

Midden in het stadscentrum van Luik, mikken we met dit project voornamelijk op een zakelijk publiek. De uitstekende bereikbaarheid dankzij de luchthaven, de haven en autosnelwegen heeft samen met de ligging, ervoor gezorgd dat Luik uitgroeide tot de economische hoofdstad van Wallonië. De vierde grootste stad van België is voorlopig nog niet klaar met groeien.

Ontbijtbuffet-Radisson-Luik

Fiscale voordelen

Los van van uitbating die je uit handen geeft, heeft investeren in vastgoed nog een aantal bijzondere voordelen. Zo kan je met een relatief lage aankoopkost al een mooi rendement genereren. Bovendien heb je als investeerder de mogelijkheid om een deel van de BTW op je aankoop terug te vorderen. Vraag meer informatie aan onze adviseurs.

 

Ontvang de brochure in jouw mailbox

Geïnteresseerd?
Laten we afspreken.

Liever eerst eens telefoneren om elkaar beter te leren kennen?

Graag! +32 (0)9 394 39 90