Laatste 3 hotelkamers te koop - direct rendement

Radisson Luik

Vanaf € 128.000
Luik

Hotelkamer als investering

Een veilige haven voor investeerders met ongelimiteerd potentieel: voor zowel korte termijn verhuur als voor lange termijn herverkoop.

Mensen kiezen voor investeren in hotelvastgoed omdat ze op zoek zijn naar manieren om hun spaargeld te laten renderen zonder daarbij grote risico’s te nemen. In een tijd waarin de spaarrente historisch laag is en de aandelenmarkt volatiel kan zijn, biedt vastgoed een aantrekkelijk alternatief. Vastgoed staat bekend om zijn potentieel voor stabiele opbrengsten door de jaren heen. Echter, traditioneel vastgoedbeheer, zoals het verhuren van appartementen of huizen, brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. Denk hierbij aan het zoeken naar betrouwbare huurders, het afhandelen van herstellingen en het opvolgen van wanbetalingen. Deze aspecten kunnen een zware last vormen voor investeerders.

Daarentegen biedt hotelvastgoed een unieke kans om te investeren in de vastgoedmarkt met minder directe betrokkenheid bij het dagelijkse beheer. Wanneer je investeert in een hotelkamer, zoals die in het aanbod van erkende merken als Radisson, Ibis, en Mercure, besteed je het operationele beheer uit aan professionele partijen. Deze bedrijven hebben een reputatie opgebouwd in de hotelindustrie en zijn gespecialiseerd in het maximaliseren van de bezettingsgraden en het bieden van een hoogwaardige service aan gasten. Dit vermindert de zorgen over mogelijke leegstand, wanbetalingen en het beheer van de accommodatie.

Het is echter belangrijk om op te merken dat, zoals bij elke investering, er risico’s verbonden zijn aan investeren in hotelvastgoed. De prestaties van het hotel kunnen worden beïnvloed door economische schommelingen, veranderingen in toeristische trends, en andere factoren die buiten de controle van de investeerder liggen. Daarom is het essentieel om zorgvuldig onderzoek te doen en, indien mogelijk, advies in te winnen voordat je een dergelijke investering doet.

5 oorzaken die het succes van Hotel Radisson Luik verklaren:

  • Nabijheid van luchthaven en stadscentrum. Hierdoor zowel toeristisch als zakelijk cliënteel waardoor het ganse jaar hoge bezetting.
  • Beheer en onderhoud door professionals
  • Investeer in vastgoed op een toplocatie aan een héél scherpe prijs
  • Luik is de economische hoofdstad van Wallonië
  • Kies tussen vaste of variabele huuropbrengsten

Graag wat meer informatie over het project en zijn mogelijkheden? Vul het formulier in!
Let op: laatste 3 hotelkamers!

Na het invullen van je gegevens ontvang je de brochure in je mailbox:

Bar-Radisson-Luik
Kamer-hoek-Radisson-Luik
Receptie-Radisson-Luik

Hotelvastgoed als zorgeloze investering

Investeren in een hotelkamer is een fenomeen dat meer en meer bekendheid krijgt op de Belgische vastgoedmarkt. Dankzij het zorgeloze karakter ervan kan je je beschermen tegen klassieke verhuur problemen zoals schade, wanbetalers en leegstand. Mensen die ervaring hebben met zelf verhuren van een appartement of een woning weten als geen ander wat er allemaal bij komt kijken. Lees verder

vastgoedveranderingen in 2024

Investeer volgens het risicoprofiel dat bij jou past

We onderscheiden twee soorten investeerders. Zij die het belangrijk vinden dat er geen plafond staat op het rendement en daarvoor in de plaats meer risico wensen te nemen. En zij die kiezen voor een vast en dus zeker rendement zonder risico’s. Bij Radisson Luik maak je zelf de keuze uit de twee verschillende investeringsplannen zodat jij kan investeren op de manier die het best bij jou past. Weet je nog niet goed welk profiel jouw voorkeur draagt? Geen probleem. Onze adviseurs helpen je met plezier om de afweging te maken.

1. Stabiliteit boven alles

Je weet graag tot op de euro hoeveel je investering zal opbrengen. Zekerheid en stabiliteit is voor jou het allerbelangrijkste. Je neemt liever geen risico’s met je spaargeld.
Jouw manier: een vaste huuropbrengst gedurende 20 jaar! Zo ben jij de komende tijd zeker van een beperkte maar stabiele opbrengst.

Risico: laag
Rendement: gelimiteerd

2. Maximale winst

Jij haalt graag het onderste uit de kan en neemt geen genoegen met minder. Jij vindt dat geld moet rollen en vooral opbrengen. ‘Het leven is aan de durvers’ is jouw motto. Je bent een dynamische investeerder die maximaal wil profiteren van het succes.
Jouw manier: Een variabele huuropbrengst in functie van de winst van het hotel.

Risico: gemiddeld tot hoog
Rendement: ongelimiteerd

Radisson als betrouwbare en professionele partner 

Deze gevestigde naam in het hotelwezen zorgt ervoor dat de kamers maximaal verhuurd worden. Wij nemen het papierwerk en onderhoud voor onze rekening. Jij hoeft enkel te genieten van alle opbrengsten van het hotel. En met alle opbrengsten bedoelen we écht alles: hotelkamers, bar, restaurant en events. 

Hotelvastgoed in de economische hoofdstad van Wallonië

Midden in het stadscentrum van Luik, mikken we met dit project voornamelijk op een zakelijk publiek. De uitstekende bereikbaarheid dankzij de luchthaven, de haven en autosnelwegen heeft samen met de ligging, ervoor gezorgd dat Luik uitgroeide tot de economische hoofdstad van Wallonië. De vierde grootste stad van België is voorlopig nog niet klaar met groeien.

Fiscale voordelen

Los van van uitbating die je uit handen geeft, heeft investeren in vastgoed nog een aantal bijzondere voordelen. Zo kan je met een relatief lage aankoopkost al een mooi rendement genereren. Bovendien heb je als investeerder de mogelijkheid om een deel van de BTW op je aankoop terug te vorderen. Lees verder

Ontvang de brochure in jouw mailbox

Geïnteresseerd?
Laten we afspreken.

Liever eerst eens telefoneren om elkaar beter te leren kennen?

Graag! +32 (0)9 394 39 90