Terug naar overzicht

Herman Staels over zijn ervaringen met investeren in hotelvastgoed

Herman Staels en zijn vrouw Monique vertellen waarom ze kozen voor een investering in hotelvastgoed.

herman-staels-ervaringen-investeren-hotelvastgoed

 

Waarom koos je voor Mercure Han-sur-Lesse als vastgoedinvestering?

Ik vind vastgoed nog altijd de beste manier om extra opbrengsten te genereren. Bij opbrengsten denk ik dan ook automatisch aan vastgoed. De adviseur heeft alles goed uitgelegd, maar ik had ook vertrouwen in Unibricks. Het is niet het eerste project dat ze doen en dit paste goed in ons leven. We zijn gepensioneerd en kunnen regelmatig eens op bezoek gaan en genieten van een goede opbrengst. Ons voornemen is om elke maand te gaan. We krijgen dertig overnachtingen, wat ik heel tof vind. Dat past goed bij ons, als gepensioneerden.

Wat trok je zo aan in de stad Han-sur-Lesse?

De grotten (Van Han) maken van Han-sur-Lesse een toeristische stad en het is een goede uitvalsbasis. Op een kwartier, twintig minuten ben je al ver, en er is veel te zien. Ik hou van de Ardennen.

Zou je anderen aanraden om te investeren bij Unibricks?

Zeker, Unibricks is geen ééndagsvlieg en tot nu toe kan ik er niets negatief over zeggen. Ik ben heel tevreden met de service van Unibricks en de dienst na verkoop. Je kan er altijd terecht met je vragen en wordt op je wenken bediend.

Ook de adviseur heeft dat heel goed gedaan en alles klopt wat hij vertelde. Dat vind ik heel belangrijk, dat je nadien niet moet zeggen dat het mij anders is voorgesteld dan het in realiteit bleek te zijn. Het zit goed in elkaar.

Radisson Residences Spa

Het Radisson Blu Balmoral hotel vormt een elegante aanblik voor iedereen die Spa, de parel van de Ardennen, binnenrijdt. Dit hotel krijgt binnenkort nog een extra troef dankzij de aanbouw van “Radisson Residences”. 

Lees JE IN
Ik vind vastgoed nog altijd de beste manier om extra opbrengsten te genereren. Bij opbrengsten denk ik automatisch aan vastgoed.
Terug naar overzicht

Geïnteresseerd?
Laten we afspreken.

Liever eerst eens telefoneren om elkaar beter te leren kennen?

Graag! +32 (0)9 394 39 90