Terug naar overzicht

Jan Dreesen over zijn ervaringen met investeren in hotelvastgoed

Klantenevents zijn perfect om klanten in de watten te leggen, maar ook om naar hen te luisteren. Na een lekkere klantenbrunch op een zonnige zondag, vertelde Jan ons over zijn ervaringen met zijn investering in hotelvastgoed.

Waarom heb je geïnvesteerd in Ibis Budget Brugge Jabbeke?

“Er was een deel geld vrijgekomen na een scheiding en ik zocht vastgoed waarbij ik heel weinig zelf moest doen. Bij klassiek vastgoed heb je het onderhoud, de reparaties en is er altijd iets. Met deze investering hoef ik niets te doen en kan ik zelf nog even komen genieten. Dat vond ik interessant aan dit project.”

 

ervaringen-investering-hotelvastgoed

Waarom koos je voor vastgoed als investering?

“Als je vastgoed koopt staat je geld vast, want je kan dat niet snel even terug verkopen. Dat maakt de verleiding om het op te maken kleiner. Het is een veilige geldbelegging.”

Waarom koos je voor Unibricks?

“De inlichtingen die ik kreeg hebben mij 100% overtuigd. Dat was nodig want het gaat tenslotte om een hoop geld, maar ik ben heel tevreden met die beslissing. Iedereen is vriendelijk en de medewerkers zijn heel gedienstig. Ik ben bijvoorbeeld niet altijd zo vlot met de computer en zij lossen dat altijd goed op voor mij.”

Radisson Residences Spa

Het Radisson Blu Balmoral hotel vormt een elegante aanblik voor iedereen die Spa, de parel van de Ardennen, binnenrijdt. Dit hotel krijgt binnenkort nog een extra troef dankzij de aanbouw van “Radisson Residences”. 

Lees JE IN
Bij klassiek vastgoed heb je het onderhoud, de reparaties, ... Met deze investering hoef ik niets te doen en kan ik zelf komen genieten.
Terug naar overzicht

Geïnteresseerd?
Laten we afspreken.

Liever eerst eens telefoneren om elkaar beter te leren kennen?

Graag! +32 (0)9 394 39 90