Sluit menu

Over Unibricks

Wie zijn we? 

Unibricks is een dynamische Gentse projectontwikkelaar gespecialiseerd in de uitbouw én exploitatie van toegankelijk investeringsvastgoed. Met hotels, vakantieparken, sociaal vastgoed en studentenvastgoed heeft Unibricks een grote productdiversiteit. Zo kunnen we een oplossing bieden aan elk type investeerder. 

Ons doel?

Klanten tevreden maken. Soms gaat dat makkelijk, soms vraagt het meer inspanning, maar bij Unibricks doet ons gepassioneerd team altijd zijn uiterste best. Wij verkiezen de lange termijn boven de korte en geven nooit op. Onze ambitie is u de meest veilige en transparantste belegging aan te bieden. 

Hoe gaan we te werk?

In onze one-stop-shop staat u als klant centraal staat. We voegen de nodige expertise toe in elke fase van het investeringstraject. Van de aankoop van de grond tot de uitbating van uw investering. 

Onze adviseurs luisteren naar uw noden om zo een vastgoedinvestering op maat aan te bieden, waarbij u voorzien wordt van begeleiding en advies waar nodig. Na uw aankoop gaan wij een relatie op lange termijn aan met u.

Via ons online klantenportaal ontvangt u op een transparante wijze de cijfers van uw investering met de nodige toelichting.

Tot binnenkort!

Het Unibricks Team

Teamfoto 2020

Schrijf u in op de nieuwsbrief
  • We behandelen uw gegevens net zoals ons vastgoed. Met de grootste zorg.