Investeer in vakantiegevoel

Je spaarrekening is op dit moment amper meer dan een moderne versie van de sok onder de matras. De bank is dan wel veiliger dan die sok, maar het financiële voordeel is zo goed als verdwenen. 

Een tweede verblijf is een goede investering in de toekomst waar je vandaag ook al van geniet. Enerzijds heb je altijd een plek waar je met vrienden en familie terecht kan om herinneringen voor het leven te maken. Anderzijds is het een uitstekende manier om je spaargeld terug te laten renderen dankzij de meerwaarde en eventuele huuropbrengsten als je er zelf geen gebruik van maakt. Zo is geld in ieder geval niet iets is waar je je zorgen over hoeft te maken.

Je vakantieverblijf verhuren brengt wat bijkomende administratie- en onderhoudsverplichtingen met zich mee, maar dat hoeft niet als je daar geen zin in hebt. Wij nemen het beheer van je eigendom vakkundig van je over.

Village Les Bois d’Ourthe

Deze gezellige chalets liggen in Park Village Les Bois d’Ourthe, te midden van het bos in Somme-Leuze, vlakbij Durbuy. Blijf na het ontwaken nog even liggen en geniet van het vrolijke getjilp van de vele vogels die hier hun thuis hebben gemaakt.

 

 

 

Lees JE IN

Een tweede verblijf in Spa

Het Radisson Blu Balmoral vormt een elegante aanblik voor iedereen die Spa, de parel van de Ardennen, binnenrijdt. Dit hotel krijgt binnenkort nog een extra troef dankzij de aanbouw van “Radisson Residences”. 

Lees JE IN