Gewaarborgde inkomsten

Bij beleggen denk je niet meteen aan het oplossen van een maatschappelijk probleem. Toch is dat precies wat je doet als je investeert in sociaal vastgoed. Al jaren is er sprake van een schrijnend tekort aan betaalbare woningen in België en vanuit die nood ontstond de samenwerking tussen Unibricks en een Brussels Sociaal Verhuurkantoor (SVK). Het gevolg is een win-winsituatie voor alle betrokken partijen. Als investeerder verhuur je aan het SVK, wat inhoudt dat zij het contact met de huurders, de administratie en de risico’s op zich nemen. Je extra maandelijkse inkomsten zijn dus gewaarborgd. En dat 25 jaar lang!

Weet je graag waar je aan toe bent en vind je zekerheid belangrijk, dan ben jij de geknipte persoon om te investeren in sociaal vastgoed!

Waterfront 35

Met een investering in Waterfront 35 kies je voor een vastgoedproject waarbij je geniet van gewaarborgde én geïndexeerde opbrengsten. Bovendien wordt de verhuurdienst voor jou opgevolgd. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van een zorgeloos en gewaarborgd rendement.

Lees JE IN