Investeren in vastgoed

Waarom u een gouden zaak doet als u investeert in vastgoed.

 

Download onze brochure rond
"Investeren in vastgoed"

     

Mooi rendement

De klassieke spaarmiddelen brengen amper nog iets op waardoor veel mensen alternatieven overwegen. Vastgoed biedt voor hen een oplossing want naast de meerwaarde die uw woning over de jaren heen kan opleveren, genieten veel investeerders ook van mooie huurinkomsten. Op die manier verzekeren ze zich van een mooi rendement.

Tastbaar

Een investering in vastgoed geeft u letterlijk iets tastbaars in handen waardoor uw spaargeld niet hoeft te verkommeren op een rekening. Investeerders in tweede verblijven kunnen er eens op uit trekken om te ontsnappen aan die dagelijkse sleur zonder dat ze veel geld spenderen. Met vakantievastgoed geniet u van uw zuurverdiende centen.

Fiscaal voordelig

Wanneer u uw pand verhuurt, betaalt u enkel belastingen op het geïndexeerde kadastraal inkomen van uw pand, en dus niet op de huuropbrengsten. Bovendien is de woonbonus op tweede verblijven niet afgebouwd én staan de leningen heel erg laag. Dit maakt dat vastgoed een interessante fiscale investering vormt.

Indekking tegen inflatie

Een vastgoedinvestering heeft een betere verstandhouding met inflatie dan andere beleggingsmiddelen. Dit wil zeggen dat wanneer de prijzen van bakstenen stijgen, ook de huurprijzen mee-evolueren. Zo bent u altijd gevrijwaard van rendabele inkomsten.

Waardecreatie

Harde activa, zoals een vastgoedinvestering, blijft ten eerste altijd een zekere waarde hebben. In tegenstelling tot aandelen waar al je geld ineens kan verdwijnen. Ten tweede kan het ook in waarde toenemen vooral op plaatsen met een enorm toekomstperspectief. Daarom kijkt Bricks & Leisure altijd een tiental jaren vooruit bij het kiezen van zijn projecten. Bekijk alvast één van onze meest belovende projecten in Luik die in de toekomst enkle maar 

Wat zijn de nadelen van investeren in vastgoed?

Weinig flexibel
Het gemakkelijke aan een spaarrekening is dat u uw geld makkelijk kan afhalen. Een belegging op lange termijn daarentegen, zoals een vastgoedinvestering, biedt u die mogelijkheid niet. Je kunt niet zomaar in één, twee, drie je woning verkopen en meteen je geld verkrijgen. Maar zoals velen zeggen ‘geduld is een mooie deugd’. 


Servicekost
Vastgoed moet je verzorgen en daar kruipt heel wat tijd en geld in. Daarom dat het handig is om een beroep te doen op een gespecialiseerd bedrijf, zoals Bricks & Leisure, om dit probleem voor u op te lossen aan een kleine vergoeding.

Waarom Bricks & Leisure uw ideale partner is voor uw belegging?

Bricks & Leisure is de ideale partner om u met uw vastgoedinvestering te helpen. Het bedrijf is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in vakantie- en residentieel vastgoed waarbij het een nauwe samenwerking met zijn klanten aangaat. Bricks & Leisure biedt meerdere projecten aan in de waarbij u een eigen vakantiewoning, appartement of hotelkamer kan opkopen via een notariële akte. Vervolgens kan u zorgeloos genieten van uw belegging, want indien u zelf niet kan vertrekken richting uw tweede verblijf, biedt het u ook een verhuurdienst aan. Zo ontvangt u naast de meerwaarde van de woning ook een mooi huurrendement. Met Bricks & Leisure kan u ervan uit gaan dat uw belegging een optimaal resultaat oplevert.

Voordelen van een samenwerking met Bricks and Leisure

  • Zorgeloze belegging. Bricks & Leisure neemt alle zorgen rond wanbetalers, onderhoud en bezetting op zich zodat u kan genieten van een mooi rendement.
  • 40 jaar ervaring. 
Ons bedrijf maakt deel uit van een holding die kan terugvallen op meer dan 40 jaar ervaring waardoor we over een uitzonderlijke knowhow beschikken.
  • Begeleiding van A tot Z
. Bricks & Leisure neemt de verantwoordelijkheid op zich vanaf de aankoop van de grond tot de exploitatie van het vastgoed. Op die manier kan het de klant begeleiden van A tot Z.
  • Kans voor kleinere vermogens
. Vroeger was beleggen in vastgoed enkel weggelegd voor de rijken. Bricks & Leisure geeft nu echter ook kleinere vermogens de kans om in dit succes te beleggen.