UITVERKOCHT

Waterfront 35

Brusselse kanaalzone

Gewaarborgde opbrengsten in de Brusselse kanaalzone

Met een investering in Waterfront 35 kies je voor een vastgoedproject waarbij je geniet van gewaarborgde én geïndexeerde opbrengsten. Bovendien wordt de verhuurdienst voor jou opgevolgd. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van een zorgeloos en gewaarborgd rendement.

Blijf op de hoogte van onze vastgoedinvesteringen:

Gewaarborgde opbrengsten: te mooi om waar te zijn?

De mogelijkheid tot investeren in vastgoed met verhuurgarantie kwam tot stand dankzij de samenwerking met een Brussels Sociaal Verhuurkantoor (SVK). Wij zorgen voor het ontwerp en de bouw van Waterfront 35, waarna we het verkopen aan particuliere investeerders, zoals jij. Het Sociaal Verhuurkantoor, dat door de overheid gesubsidieerd wordt, huurt de appartementen van jou, om ze daarna door te verhuren aan de uiteindelijke huurder. Zo geniet je 25 jaar lang van gewaarborgde huurinkomsten.

Waterfront-35-Interieur

Zicht op meerwaarde

Dankzij het nieuwe kanaalplan zal de kanaalzone in Brussel een volledige metamorfose ondergaan. Er wordt een verbinding gevormd met het verstedelijkte centrum om zo de economie aan te wakkeren en het woonlandschap te moderniseren. Het resultaat: een optimale balans tussen werken en wonen.

Uitstekend nieuws voor jou als investeerder! Dit grootschalige plan zal de waarde van jouw vastgoed in de kanaalzone laten stijgen.

5 redenen om te investeren

  • Geniet 25 jaar lang van gewaarborgde huuropbrengsten
  • Opbrengsten stijgen jaar na jaar volgens de index
  • Het sociaal verhuurkantoor neemt alle zorgen op zich
  • Tijdens de eerste 10 jaar: vrijstelling op de onroerende voorheffing
  • Verlaagd BTW-tarief van 6%

Geïnteresseerd?
Laten we afspreken.

Liever eerst eens telefoneren om elkaar beter te leren kennen?

Graag! +32 (0)9 394 39 90