immobilier-hôtelier-spa
Hotelvastgoed

Radisson Blu Balmoral Spa

Spa

Het Radisson Blu Balmoral ligt op de heuvels van Spa, “het Knokke van Wallonië” in de Belgische Ardennen. Vlakbij bevinden zich onder meer het F1-circuit van Francorchamps en de wereldberoemde thermen. Unibricks werkt er via een managementovereenkomst samen met Radisson Blu, één van de bekendste spelers op de Europese hotelmarkt.

De aankoop van een hotelkamer lijkt erg op die van klassiek vastgoed. Eigenaars krijgen een notariële akte en kunnen hun kamer ook doorverkopen. In tegenstelling tot bij klassiek vastgoed hoeven ze zich echter geen zorgen te maken over huurschade, wanbetalingen en andere vaak voorkomende problemen. Het beheer van het hotel is voor de exploitant.

Eigenaars van hotelkamers krijgen 90 % winstdeelname van het volledige hotel. Het maakt dus niet uit of hun kamer verhuurd is. In het Radisson Blu Balmoral zijn er de inkomsten uit het restaurant, de bar, de spa en de seminarieruimtes, die de populairste van Wallonië zijn. Het hotel ligt bovendien op een toeristische toplocatie en is volledig gerenoveerd in 2013.

Interesse om een kamer aan te kopen?

Radisson-Blu-Balmoral-Spa-Unibricks
Radisson-Blu-Balmoral-Spa-Unibricks
Radisson-Blu-Balmoral-Spa-Unibricks
Radisson-Blu-Balmoral-Spa-Unibricks

Het project

 • Compleet zorgeloze
  vastgoedinvestering
 • Levenslang renovatieprogramma
  inbegrepen
 • Luxe 4-sterrenketen zorgt voor zorgeloos beheer
 • Bestaand hotel met vast cliënteel zorgt voor zekerheid
 • 90 % van de winst gegarandeerd
  voor u

Geïnteresseerd?
Laten we afspreken.

Liever eerst eens telefoneren om elkaar beter te leren kennen?

Graag! +32 (0)9 394 39 90