Sluit menu

Studentenvastgoed UNEST

Als onze adviseurs bij u langskomen, respecteren zij steeds alle corona-voorzorgsmaatregelen.

STUDENTENVASTGOED IN BRUSSEL

Brussel is de grootste studentenstad van ons land. Toch heerst er een tekort van maar liefst 9.000 studentenkoten (bron: Bruzz). Met de ontwikkeling van een gloednieuw project in studentenhuisvesting speelt UNEST daar gretig op in! Investeer in één van de 119 studentenkamers in dit duurzame nieuwbouwproject in Brussel en word notarieel eigenaar van uw eigen kot! Bovendien geniet van mooie opbrengsten! 
 

KWALITEIT MET OOG VOOR DUURZAAMHEID

UNEST Erasmus biedt comfortabele kamers met een Scandinavisch design. Bovendien geven geven ze een thuisgevoel voor elke studenten. Het gebouw voldoet aan de strengste EPB-eisen, wat betekent dat de energieprestaties zeer zuinig en ecologisch duurzaam zijn. Als kers op de taart staan er ook 
 

JIJ BEPAALT DE HUURPRIJS, WIJ VERHUREN VOOR JOU

Bij UNEST Erasmus bepaal jij zelf aan welke prijs jouw kot verhuurd wordt. Om je een idee te geven: Tegenwoordig worden Brusselse koten (met kitchenette en badkamer) op toplocaties verhuurd vanaf 500 euro per maand. Als kers op de taart verzorgen wij de verhuurservice voor jou!
 

WIJ ONDERHOUDEN JOUW VASTGOED

Een lampje kapot? Geen nood, UNEST voorziet het onderhoud in het volledige gebouw. Zowel de gemeenschappelijke ruimtes als de individuele kamers.
 

UNEST MEETS UNIBRICKS

Voor de realisatie van haar projecten gaat UNEST een partnership aan met Unibricks. Met meer dan 40 jaar ervaring in investeringsvastgoed, de referentie in de vastgoedwereld.

 

 
Schrijf u in op de nieuwsbrief
  • We behandelen uw gegevens net zoals ons vastgoed. Met de grootste zorg.