Sluit menu

Radisson Blu Balmoral Spa bouwt extra residenties

Exclusieve suites met hotelservice

Meer informatie rond dit project?

Als onze adviseurs bij u langskomen, respecteren zij steeds alle corona-voorzorgsmaatregelen.

Wereldwijde collectie van perfectie

Overal ter wereld levert Radisson Blu Balmoral  exclusiviteit, klasse en lifestyle. Ze overtreffen de verwachtingen rond hotels en laten u kennismaken met de hoogste vorm van luxe. Locaties zoals Dubai, Bangkok, Dubrovnik en Istanbul omarmen hun omgeving en laten u de stad echt beleven. Geen enkele ervaring is dezelfde.

Het concept

Het concept is eenvoudig. U wordt eigenaar van een hotelsuite, komt wanneer u wilt en u mag gebruikmaken van alle hotelfaciliteiten.  In ruil laat u de suite uitbaten door Radisson Blu Balmoral SP als u er zelf niet bent.

Het summum van zorgeloos genieten

Eigenaars genieten van een volledige toegang tot de viersterrendiensten van het hotel. U kan dus gebruikmaken van de spa, sauna en sportfaciliteiten. Op de prachtige zomer- en lentedagen kunt u tot rust komen in de binnentuin en genieten van eten en drinken, terwijl u omringd bent door de imposante Ardense bossen. Voor extra diensten, zoals het uitgebreide ontbijtbuffet of privémassages, betaalt u bij.

Tussen geschiedenis en moderniteit, de heropleving van de "Balmoral Style"

Triomfantelijk aan de ingang van het koninklijke Spa staat het Radisson Blu Balmoral Hotel. Iedereen die Spa bezoekt, passeert het statige en altijd klassevolle hotelgebouw. Zijn uitzonderlijke architectuur is een van de meest iconische in de hele streek, gelegen in de meest exclusieve stad van Wallonië. Het is een landelijk oord zonder de isolatie, op slechts twee kilometer van Spa. 

De extra residenties worden aan dit meesterwerk gebouwd, met prachtig uitzicht op de omliggende bossen.

Uitbatingscontract

Radisson Blu Residences baat de suites voor u uit wanneer u er zelf niet van geniet. Wanneer uw suite verhuurd is, krijgt u uiteraard opbrengsten. Wanneer u uw suite zelf betrekt, kunt u gebruikmaken van de hotelfaciliteiten, net zoals de andere gasten. Bij aankoop van uw suite maakt u een uitbatingsovereenkomst op. De details kunt u bespreken tijdens een persoonlijk gesprek.

 

 

 
Schrijf u in op de nieuwsbrief
  • We behandelen uw gegevens net zoals ons vastgoed. Met de grootste zorg.