Categorie:

Mercure Han-sur-Lesse

De locatie van het hotel bepaalt het succes van je investering. Daarom kozen we voor dit project voor het dorpje Han-sur-Lesse in het hart van de Ardennen.

Lees JE IN

Radisson Luik

Midden in het stadscentrum van Luik, mikken we met dit project voornamelijk op een zakelijk publiek. De vierde grootste stad van België is voorlopig nog niet klaar met groeien.

Lees JE IN

Radisson Residences

Hotelvastgoed Radisson Residences staat voor klasse en lifestyle. De locatie in het voormalige trefpunt van de aristocratie, de Waalse stad Spa, is dan ook geen toeval. Word eigenaar van één van de hotelsuites en profiteer mee van de toeristische aantrekkingskracht van deze streek.

Lees JE IN

Succesvolle - maar helaas uitverkochte investeringen

Ibis Budget Brugge – Jabbeke

Met zijn locatie en zijn sterke naam beschikt ibis Budget Brugge-Jabbeke over vele troeven. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een zorgeloze vastgoedbelegging met maximale zekerheid.

Lees JE IN

Radisson Blu Balmoral Spa

Het Radisson Blu Balmoral ligt op de heuvels van Spa, “het Knokke van Wallonië” in de Belgische Ardennen. Vlakbij bevinden zich onder meer het F1-circuit van Francorchamps en de wereldberoemde thermen.

Lees JE IN

Geïnteresseerd?
Laten we afspreken.

Liever eerst eens telefoneren om elkaar beter te leren kennen?

Graag! +32 (0)9 394 39 90