Sluit menu

Geniet met een gerust hart van uw investering

Vastgoed is altijd een veilige investering. Unibricks neemt ook de dagelijkse zorgen en praktische beslommeringen van u over. Zo investeert u renderend én rustgevend, maar bovenal ook veilig.

Uw vastgoed als fundamentele zekerheid.

Investeren in vastgoed bij Unibricks betekent investeren in gemoedsrust. Het leven is al druk genoeg en u wil zekerheid, zowel op korte als op lange termijn. Zekerheid van inkomen en pensioen, goede successieplanning. Stabiele jaarlijkse inkomsten zorgen voor een mooi inkomen zonder zorgen. Wat er ook gebeurt, uw vastgoed zorgt voor zekerheid.

 

Wij bouwen vandaag, u geniet morgen.

Dit volledig zorgeloos dankzij de Bricks 4 Life Service

Onze rustgevende service, levenslang.

U bent geïnteresseerd in de veilige investering in vastgoed maar ziet op tegen de praktische opvolging, zoals het zoeken naar degelijke huurders en het uitvoeren van herstellingen? Dat begrijpen wij perfect. Unibricks neemt dan ook graag al dit werk van u over. U hoeft enkel te genieten. We bieden investeringsconcepten aan met een unieke full service.

Ervaring waar u op kunt bouwen

Wilt u graag zeker zijn dat u een goede vastgoedinvestering doet? Dan is Unibricks een uitstekende partner. Met ruim 40 jaar ervaring kennen we de vastgoedmarkt door en door. Wij bieden u enkel de beste projecten in België aan, waarvan u zeker bent dat ze een succes worden. Voor de uitbating werken we samen met professionele partners die allemaal een wereldspeler zijn in hun domein. Hierdoor bent u bij ons vastgoed zeker van stabiele inkomsten, elk jaar opnieuw.

Kan Unibricks ook voor u iets betekenen?

Meer dan 12.000 klanten vonden bij ons de voorbije 40 jaar een vastgoedproject waar ze nu met een gerust hart van genieten. Wilt u ook een project ontdekken dat perfect bij u past? Download onze projectbrochures of maak een afspraak.

brochure
 
Schrijf u in op de nieuwsbrief
  • We behandelen uw gegevens net zoals ons vastgoed. Met de grootste zorg.