Terug naar overzicht

Stefaan over zijn ervaringen met investeren in hotelvastgoed

Stefaan kocht in 2018 een hotelkamer in Mercure Han-sur-Lesse. In deze video legt hij uit waarom Han-sur-Lesse zo aantrekkelijk is om in te investeren.

stefaan-ervaringen-hotelvastgoed

Hefboomeffect

“We zitten voornamelijk in onroerend goed omdat we hier een hefboom kunnen gebruiken. De ene helft financieren we met eigen middelen en voor de andere helft gaan we een krediet aan bij de bank. Na een bepaalde tijd geniet je hier van een groei in het vermogen.

Hotelvastgoed? Evidente keuze

“Gezien we zelfstandig zijn was hotelvastgoed voor ons een logische keuze. Het zorgeloze aspect van hotelvastgoed laat ons toe om ons te focussen op ons eigen zaak, waar we bovendien ook in vastgoed werken. Zo hoeven we bij deze vastgoedinvestering niet bezig te zijn met huurders of een lekkende kraan.”

Enorme opportuniteit

“Het hotel in Han-sur-Lesse sprak ons aan omdat het gaat over een nieuwbouw. Maar bovenal kozen we door dit project vanwege de unieke ligging. Het hotel is gevestigd vlak naast de Grotten van Han. Dit biedt een enorme opportuniteit omdat er momenteel in de regio weinig of geen hotels of andere overnachtingsmogelijkheden zijn, wat verrassend is voor zo’n toeristische locatie.”

Meer opbrengsten

“Toen we investeerden in het Han-sur-Lesse project was de uitbating van het hotel voorzien met ibis Styles. Unibricks heeft gezorgd voor een opwaardering naar Mercure. Dit is heel mooi meegenomen voor ons, gezien Mercure hotels doorgaans een hogere klasse hebben en we bij gevolg de kamers duurder kunnen verhuren. Dit zorgt dan weer voor meer opbrengsten voor de investeerder.”

Service na verkoop

“Bij de investering in de hotelkamer kregen we een fles wijn van onze adviseur bij Unibricks. Dit soort attenties vergeet je toch niet als investeerder. Ook vandaag hebben we nog regelmatig contact en worden we uitgenodigd voor diverse events.”

Mercure Han-sur-Lesse uitverkocht

Dit mooie project is helaas helemaal uitverkocht, maar gelukkig zijn er nog mooie projecten te vinden in de categorie hotelvastgoed. Neem zeker ook eens een kijkje bij Radisson Residences Spa!

 

Radisson Residences Spa

Het Radisson Blu Balmoral hotel vormt een elegante aanblik voor iedereen die Spa, de parel van de Ardennen, binnenrijdt. Dit hotel krijgt binnenkort nog een extra troef dankzij de aanbouw van “Radisson Residences”. 

Lees JE IN
Wij zijn zelfstandig en willen ons focussen op ons eigen zaak, daarom zochten we naar een zorgeloze investering in vastgoed.
Terug naar overzicht

Geïnteresseerd?
Laten we afspreken.

Liever eerst eens telefoneren om elkaar beter te leren kennen?

Graag! +32 (0)9 394 39 90