Sluit menu

“Mijn voorkeur gaat steeds uit naar vakantiewoningen, ze zijn misschien niet zo sexy, maar het is wel een heel stabiele investering.” Seys geniet zo al jaren van mooi inkomsten. Onlangs kocht hij in Holiday Suites Hengelhoef Limburg twee vakantiehuizen t.w.v €199.995 per stuk, gelegen op een natuurdomein van 30ha vlakbij verschillende toeristische trekpleisters.

Seys motiveert zijn keuze voor vastgoed: “Ik heb altijd wel belegd, maar mijn voorkeur gaat naar tastbare investeringen. Je ligt er niet wakker van, want de waarde fluctueert niet zo snel als van beursgenoteerde aandelen. Ja, ik heb ook weleens in aandelen belegd en ooit zelfs in opties, maar los van het feit dat ik daarmee nooit veel heb verdiend, moest ik me daar ook te veel mee bezig houden.''

Bricks and Leisure
Door de unieke full service van Bricks and Leisure hoeft Seys zich geen zorgen te maken over praktische opvolging of administratieve zaken. “Zij nemen de dagelijkse zorg en de administratieve rompslomp van mij over waardoor ik er zelden moet naar omkijken en kan genieten.”

Omdat hij er weinig naar moet omkijken vindt Seys deze investering op zijn lijf geschreven: “Nu ik in pensioen ga, wil ik me met 1001 zaken bezighouden, maar me zorgen maken om mijn investering hoort daar niet bij. Ik hou zeker mijn ogen open voor eventuele volgende investering.”

Holiday Suites Hengelhoef Limburg
Eigenaars van vakantiewoningen in een Holiday Suites Hengelhoef Limburg kunnen gebruik maken van hun eigen huis, maar Seys doet dat zelden. Bricks and Leisure heeft overigens wel een mooie regeling', zegt hij. “Verhuren zonder zorgen is een van de sterkste troeven van Holiday Suites”. Dankzij de combinatie van een professionele verhuurservice en jarenlange samenwerking met erkende partners, weten zij het hoogst mogelijke rendement te halen uit mijn eigendom. Zo worden mijn vakantiehuizen het hele jaar door verhuurd, en geniet ik van de opbrengsten.

Schrijf u in op de nieuwsbrief
  • We behandelen uw gegevens net zoals ons vastgoed. Met de grootste zorg.