Sluit menu

1. Eigen gebruik

Geef maar toe, jij droomt toch ook van een tweede verblijf in binnen- of buitenland? Lees hier waarom een Belg een tweede verhuur verkiest. Een optrekje in het zonnige Spanje of in de gezellige Kempische kleigronden om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Dankzij een investering in een vakantiesuite kan die droom zomaar uitkomen. Tijdens een weekje of weekendje in je eigen vakantiesuite verdwijnen om lekker te ontspannen, beter wordt het leven toch niet?

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes omtrent vastgoed? 

2. Huuropbrengsten

Natuurlijk, wat gebeurt er met jouw stekje als je níet aanwezig kan zijn? Wel, dat is nog een voordeel van zo’n investering in vakantiesuites: door middel van verhuuropbrengsten verdien je er nog geld aan. Als jij er even niet van kan genieten, zorgt een professionele verhuurservice voor een huurder, waardoor je zonder inspanningen extra maandelijkse inkomsten genereert. Handig!

3. Zorgeloosheid

Bovendien neemt zo’n service alles in handen en hoef jij je op geen enkel moment zorgen te maken. Geen problemen met stapels paperassen, wanbetalers, onderhoud of leegstand. In tegenstelling tot een klassiek tweede verblijf is jouw vakantiesuite altijd in de veilige handen van een professionele uitbater.

4. Internationale uitbater

In de zoektocht naar een professionele uitbater voor vakantiesuites wordt over het algemeen gekozen  voor bekende internationale merken die kunnen terugvallen op hun naamsbekendheid en trouw cliënteel. Dat geeft op zijn beurt extra consumentenvertrouwen en bijgevolg meer zekerheid aan jouw investering.

5. Domein met faciliteiten

Vakantiesuites zijn gelegen op fantastische domeinen met tal van faciliteiten, zoals een zwembad, minigolfbaan of omnisport-terrein. Als je die bij een traditioneel tweede verblijf zou aanschaffen zou je een fortuin kwijt zijn, maar bij een vakantiesuite krijg je die er simpelweg bij. Leg die zwembroek maar al klaar.

Benieuwd naar onze vakantiesuites van Holiday Suites. Bekijk dan gerust dit project middenin de natuur.

 

Schrijf u in op de nieuwsbrief
  • We behandelen uw gegevens net zoals ons vastgoed. Met de grootste zorg.