Sluit menu

Gegarandeerd dat u elke dag ook even uw nieuwsfeed op Facebook en andere sociale media checkt uit gewoon tijdsverdrijf of uit gezonde interesse. Waar denkt u dan dat een bedrijf zich graag wil voorstellen? Inderdaad, sociale media zijn een handige tool om een bepaald product te promoten. Daarom dat ook de vastgoedsector de laatste jaren heel actief is geworden op sociale media en dit omwille van verschillende redenen:

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes omtrent vastgoed?

 

1. Platform om iedereen te bereiken

Vergis u niet: Reclame is duur. Voor een advertentie in een grote krant kom je al gemakkelijk aan meer dan 5000 euro. Een kanaal die veel minder kost, groter bereik heeft en ook gemakkelijk kan doorlinken naar een pagina. Wie wil hier nu geen gebruik van maken.

 

2. Participatief in klanten helpen

Via Facebook staan we dichter bij de klant en proberen we deze zo goed als mogelijk te bereiken en in interactie te gaan. Indien u een vraag heeft, is een chatfunctie aanwezig, waarbij we altijd paraat staan om al uw vragen te beantwoorden. Reageert u liever op een post op onze facebookpagina? Dan proberen wij hier antwoord op te geven. Bovendien kunt u op de infopagina onze contactgegevens terugvinden zoals o.a. telefoonnummer, adres en e-mail en ons op deze manier contacteren. Wij staan er voor open dat informatie van beide kanten komt, zowel als van de vastgoedmaatschappij als de facebookgebruiker.

 

3. Informatie op maat

Via sociale media is het mogelijk om meer mensen te bereiken en zo ons merk en product onder aandacht te brengen. Via de verspreiding van boodschappen en informatie krijgt u op deze manier een inzicht over waar we voor staan en wat ons product exact voorstelt. We zorgen er dan ook voor dat de informatie die u te zien krijgt nuttig is en geen overbodige spam.

 

4. Betrouwbaarheid uitstralen

Sociale media zorgt ervoor dat vastgoedmaatschappijen betrouwbaarder overkomen. Dit komt door volgende factoren. Als u vaker iets ziet, zorgt dit ervoor dat u hier meer vertrouwen in krijgt. Hoe meer informatie, hoe betrouwbaarder. Ook kunt u kijken naar reviews over ervaringen door eerdere investeerders in vastgoed, wat vertrouwen uitstraalt, omdat dit net iemand zoals u is. Tenslotte willen wij natuurlijk ook overkomen als betrouwbare partner die kennis van zaken heeft en u bij een vastgoedinvestering op weg kan helpen.

Veel voordelen voor de adverteerder en ook de klant dus, maar wat doet een projectontwikkelaar als Bricks and Leisure nu met uw gegevens?

  1. Informatie aan personen die geïnteresseerd zijn via nieuwsfeed
  2. Conversatie aangaan met personen. Klant of geen klant, wij willen onze expertise met u delen.
  3. GDPR-compliant: enkel specifieke informatie als u daar ook expliciet om gevraagd heeft.
  4. Adverteren via Facebook om in het oog te springen

Schrijf u in op de nieuwsbrief
  • We behandelen uw gegevens net zoals ons vastgoed. Met de grootste zorg.