Sluit menu

Han-Sur-Lesse, natuur en meer!

Han-Sur-Lesse kent iedereen natuurlijk voor de grotten van Han, maar er is veel meer dan enkel die grotten. Ontdek hier de 7 troeven! Het kan goed zijn dat u voor het einde van dit artikel reeds uw auto bent ingestapt op naar het prachtige Han-Sur-Lesse of dat u er zelfs voor de laatste zinnen al uw eigen stekje heeft gekocht.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes omtrent vastgoed?

De 7 troeven:

1. Beestige bossen

Han-Sur-Lesse biedt prachtige wijdverspreide bossen. Liever geen vakantie aan de kust met wandelingen op de dijk terwijl er zand tegen uw huid waait tegen een snelheid dat zelfs de gemiddelde Ferrari er jaloers van wordt? Kies dan voor Han-Sur-Lesse en geniet van rustige lange boswandelingen. U hoeft nooit meer schrik te hebben dat uw ijsje gestolen wordt door zo’n rotmeeuw of dat uw klein neefje van op de dijk in  Knokke in één keer naar De Panne vliegt bij de allereerste windstoot. Ga gewoon naar Hanne-Sur-Lesse, u voelt zich tussen de bomen zo geborgen en u bent verlost van al die zorgen.

2. Bangelijke beesten

Het domein van de grotten van Han telt een twintigtal diersoorten. Het zijn meestal dieren die in onze contreien geleefd hebben en soms dat nog steeds doen. Ze leven in halve vrijheid omdat iedere diersoort een gigantisch terrein voor zichzelf krijgt. Het park herbergt prachtige diersoorten zoals de lynx en de bruine beer, maar ook het mythische edelhert en de angstaanjagende wolf kunt u er gaan bewonderen.

Jouw luxeverblijf in de Ardenne,j

3. Geweldige grotten

De grotten zijn niet voor niets werelderfgoed. Het grootste grottencomplex van België is van ongeziene schoonheid. U kan het bezoeken met een gids die u door de prachtige galerijen leidt en u kan bij elke nieuwe kamer overdonderd worden door de schoonheid van deze duizenden jaren werk van moeder natuur.

4. Veilig vastgoed

Een van de belangrijkste zaken bij een vastgoedinvestering is de ligging. Als u geld wilt halen uit uw investering moet het toeristisch gezien op een toplocatie liggen. Op dat vlak kunnen we u alvast gerust stellen. Veel betere locaties als Han-Sur-Lesse bestaan er haast niet. Vlak bij het prachtige natuurpark met zijn grote bossen, dierenpracht en grotten is het werkelijk ideaal voor alle natuurvakanties, maar ook de nabijheid van ultragezellige stadcentra zoals dat van Rochefort is zeker mooi meegenomen. Er zijn verschillende soorten vastgoed in deze regio die populair zijn. We nemen er twee voor u uit: een tweede verblijf en een hotelkamer.

  • Een tweede verblijf lijkt in het eerste opzicht een goede investering, maar daar komen al snel veel zorgen over huurders en schoonmaak bij. Alles moet door u geregeld worden, van het dweilen en gras afmaaien tot het zoeken van goede huurders. Dit zijn nog maar enkele van de nadelen. Ook moet u telkens er iets scheelt met een huurder helemaal tot aan uw tweede verblijf rijden en dan niet voor een boswandeling, maar wel voor een lamp die stuk is.
  • Een hotelkamer is eigenlijk de ideale investering voor uw spaargeld. U bent helemaal vrijwaart van alle zorgen, want het hotelpersoneel regelt de schoonmaak en het onderhoud. Ook een deel van de opbrengsten van de bar en het restaurant zijn voor u. Zelf kan u natuurlijk ook een nachtje in uw eigen hotelkamer blijven en dat zonder bij te betalen. Dehotels waar Bricks & Leisure meesamenwerken zijn gelegen op een toplocatie en bieden u een volledig zorgeloze investering. U hoeft enkel nog het geld te ontvangen wij regelen de rest.
  •  

​5. Verbazingwekkende vernieuwing

Het grote natuurpark investeert veel in vernieuwing. Van een nieuw 4D spektakel in de grotten tot een avontuurlijk speleologieparcours, het natuurpark blijft zichzelf steeds verbeteren. Er zijn ook nieuwe wandelroutes van 2.5; 5 en 7 km. Om de zoveel tijd komen er ook nieuwe diersoorten bij, dus telkens valt er iets nieuws te ontdekken.

6. Spraakmakend stadscentrum

Naast het kleine centrum van Han-Sur-Lesse zelf bevindt zich op enkele kilometers verder het prachtige oude stadscentrum van Rochefort. Vele gebouwen in Rochefort hebben hun oorsprong in de 17e eeuw. Het is zeker aan te raden om tussen de boswandelingen door het pittoreske centrum eens te bezoeken.

7. Optimistische operations manager

In dit filmpje krijgt u een kort interview te zien met de optimistische operations manager van de Grotten Van Han, Kim De Lescluze. Dat optimisme is ook wel terecht, het park doet het qua bezoekersaantal ook elk jaar beter. “Het domein van de Grotten Van Han is zo uitgebreid dat u er ook makkelijk 2 dagen of meer kunt spenderen”, laat De Lesluze weten. Om twee dagen of meer het park en de regio te bezoeken heeft u dan wel een overnachtplaats nodig. Hierover weet de Operations manager nog dit te vertellen: “Hotels zoals ibis Styles zo vlak in de buurt bieden een goede oplossing voor dit probleem, dus een goede samenwerking tussen ons kan alleen maar zijn vruchten afwerpen”.

Besluit

Vele Vlamingen willen graag het drukke stedelijke Vlaanderen even ontvluchten, maar waarom zou u dan uren en uren in de auto moeten zitten naar het zuiden van Frankrijk terwijl u op minder dan twee uur rijden zo’n prachtige regio als die van Han-Sur-Lesse kan krijgen. Wilt u misschien ook zelf meegenieten van de populariteit van deze regio? Dan is investeren in vastgoed in Han-Sur-Lesse misschien wel iets voor u. Via Bricks & Leisure kan u investeren in prachtige hotelkamers waarbij alle zorgen wegvallen. Interesse? Vraag nu een adviesgesprek aan en wij bezorgen u een voorstel op maat. 

Schrijf u in op de nieuwsbrief
  • We behandelen uw gegevens net zoals ons vastgoed. Met de grootste zorg.