Sluit menu

Halloween is in en dat kan je ook merken op het domein van de Grotten van Han en het Wilpark. Gedurende een week wordt de omgeving omgetoverd tot ware nachtmerrie met prachtige versiering en verscheidene animaties.

Zo is de Grot omgetoverd tot een spookhuis, overgenomen door geesten, die door de ondergrandse gangen en galerijen paraderen. Ook het wildpark krijgt een hele metamorfose waarin de wilde dieren zich van hun meest beangstigende kant zien. 

De bezoekuren worden wat omgegooid en ook de avondshows doen hun intrede.

Tickets op hun website

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes omtrent vastgoed?

Avondshows

Een wandeling van 2 km doorheen de duisternis en waar je in aanraking komt met heel wat vreemde zaken. Wandelen in het maanlicht door het bos van Boine en de mysterieuze bewoners (heksen, vampieren en weerwolven.

Chateau de la Lesse: zien als investering of als tweede verblijf? Waarom niet beide?

Jaarlijks trekken er honderdduizenden bezoekers naar het domein, maar een overnachting blijkt vaak het probleem (zeker tijdens speciale evenementen als deze). Daarom dat Chateau de la lesse hier een mooie opportuniteit kan bieden. Wie wil nu niet op wandelafstand alles eens meemaken?

Zin om er zelf naar toe te gaan? Geen probleem. Wij bekijken gerust wat voor jou mogelijk is, zodat ook jij lekker kan griezelen op het domein. 

Bekijk nu het project

Schrijf u in op de nieuwsbrief
  • We behandelen uw gegevens net zoals ons vastgoed. Met de grootste zorg.