Sluit menu

Drie redenen waarom verhuren met een wereldpartner

1. Geen zorgen meer

Stel je voor dat je geen last meer hebt van huurders. Nooit meer wachten op achterstallige huur en grote kosten maken aan reparatie. Sommige vastgoedconcepten zoals hotelvastgoed, investeringen in vakantieparken en sociaal verhuurkantoren bieden dit grote voordeel. Bent jij ooit al eens op hotel geweest zonder te betalen?

Wij ook niet! Om alles echter in goede banen te leiden is het handig om een beroep te doen op een bekende wereldspeler. Deze biedt een extra zekerheid zodat je zorgeloos kan genieten van je maandelijkse opbrengsten. 

Hier vind je alvast nog 5 tips om af te rekenen met slechte huurders

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes omtrent vastgoed?

 

2. Naam en faam

Zonder twijfel heb je al eens gehoord van bekende hotelmerken zoals ibis, Radisson of Holiday Inn. Naamsbekendheid is een belangrijke factor voor een zorgeloze investering, want die kan al terugvallen op klanten die meermaals per jaar in een vestiging logeren. Hierij zal de bezettingsgraad stijgen en verkrijg je mooiere opbrengsten. Bovendien zullen mensen ook eerder in een gekend hotel logeren dan in een hotel of vakantiepark waar ze nog nooit van gehoord hebben.

3. Zekerheid en vast

Spaarboekjes brengen nauwelijks nog iets op, aandelen zijn bijzonder risicovol en zelfs spaarfondsen kunnen in rook opgaan. Bij een vastgoedinvestering zet je je spaargeld om in iets materieel die beschermd is tegen inflatie. Bovendien wordt je investering gedekt door een wereldspeler die zijn strepen al verdiend heeft.

Wil je meer weten over hotelvastgoed? Download dan nu ons gratis dossier '10 vragen rond hotelvastgoed.

Of ben je al meteen benieuwd naar een vastgoedinvestering met een wereldspeler? Bekijk hier de projecten. 

Schrijf u in op de nieuwsbrief
  • We behandelen uw gegevens net zoals ons vastgoed. Met de grootste zorg.