Sluit menu

Veel vertrouwen in de vastgoedmarkt

52% van de Belgen heeft het nodige vertrouwen in de vastgoedmarkt. Dit is 11% meer dan in 2016 en betekent dus een serieuze stijging. 39% beweert ‘erg veel’ vertrouwen te hebben in de vastgoedmarkt. Meer zelfs, 65% vindt investeren in vastgoed een uitstekende belegging! Deze schitterende resultaten komen voort uit een jaarlijkse rondvraag bij 1500 Belgen door het - gespecialiseerd in wonen en vastgoed - marktonderzoeksbureau WES en communicatiebureau Bereal.

Bekijk ook: Stijgende cijfers bewijzen dat investeringen lonen.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes omtrent vastgoed?

 

Op zoek naar expertise

Zo’n 61% en 57% van de respondenten ziet huizen en appartementen als meest interessante investering. Vastgoedinvesteringen blijven de Belg goed aantrekken. Dit omdat vastgoed gezien wordt als zeker en waardevast. De Belg trekt zich niets aan van geruchten over de zogenaamde overgewaardeerde markt of stijgende rentevoeten. In plaats daarvan zoekt hij naar experten die hem duidelijk en juist kunnen informeren. Zo helpen deze hem om de risico’s te minimaliseren en om voor zekerheid te zorgen.

 

Meer vertrouwen in zorgeloze vastgoedinvesteringen

Opvallend is ook dat de Belg meer en meer vertrouwen krijgt in het vastgoedconcept ‘investeren in parkeergarages’. Bij deze vastgoedinvestering is er weinig onderhoud mee gemoeid en weinig extra kosten. Ze willen dus iets dat rendement opbrengt, zonder er al te veel voor te hoeven doen. Bij Bricks en Leisure is het mogelijk om te investeren in hotelkamers. Dit concept van  vastgoedinvestering is namelijk ook volledig zorgeloos en bovendien heeft u de mogelijkheid om er gratis op vakantie te gaan.

Lees zeker ook volgend artikel: een zorgeloze vastgoedinvestering, bestaat dat?

Gelooft u ook rotsvast in de toekomst van de vastgoedmarkt? Bekijk dan zeker onze vastgoedprojecten die wij voor u in de aanbieding hebben op onze projectenpagina of contacteer ons vrijblijvend.

Schrijf u in op de nieuwsbrief
  • We behandelen uw gegevens net zoals ons vastgoed. Met de grootste zorg.