Sluit menu

#1 : Je dient een expert te zijn

De grootste mythe waar iedereen bang voor is, is dat het een spel is van experts. En dat is absoluut niet waar. Investeren in onroerend goed is eenvoudiger te begrijpen dan veel andere beleggingssoorten, zoals aandelen en obligaties. Natuurlijk, je moet leren over de nieuwste trends en mogelijkheden hoe je je spaargeld meer kan laten opbrengen. Maar het is niet zo moeilijk! Het uitvoeren van onderzoek en het verkrijgen van advies is het begin van een succesvolle vastgoedinvestering. Ga eens praten met de experts die graag hun ervaringen willen delen.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes omtrent vastgoed?

#2 : Vastgoed is te risicovol

Geen belegging komt met een verzekerde garantie voor hoge rendementen en hetzelfde geldt voor investeringen in onroerend goed. Maar toch is dit een van de veiligste opties die beschikbaar zijn wanneer u op zoek bent naar een goede manier om uw spaargeld meer te laten opbrengen. Vergeet niet dat elke investering verschillend is alsook het risico die ze dragen. Volgens de experts zullen de vastgoedprijzen waarschijnlijk de komende jaren blijven stijgen, zodat u zeker kan profiteren van elke deal waarin u investeert.

#3 : Alle eigendom is een goede investering

Niet alle locaties of concepten zijn ideaal voor een investering in onroerend goed. U kan bijvoorbeeld niet verwachten dat u een groot voordeel krijgt door op locatie te kopen in een industriegebied. Logisch verstand en onderzoek moeten worden uitgevoerd op het terrein en de locatie. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de komende projecten in de omgeving of in de nabijgelegen gebieden om een ​​slimmer keuze te maken.

#4 : Je moet oud genoeg zijn

Er zijn veel gevallen waar jongeren geld hebben gemaakt met investeringen in onroerend goed. Dus, je hoeft niet een bepaalde leeftijd te zijn om in onroerend goed te komen. Deze industrie is voor iedereen open en toegankelijk met als doel rendement op lange termijn te verdienen. Meer info hieromtrent in ons e-book: vastgoed voor beginners.

#5 : Alles wat een ander aanraakt verandert in goud

Het is makkelijk om te denken dat alles wat een succesvolle investeerder aanraakt verandert in goud. Sommige mensen zien opportuniteiten en weten die vervolgens waar te maken. Het belangrijkste om opportuniteiten te herkennen ? ‘logisch verstand’. Hoe weet je dat je dat je goed zit? Simpel, als iedereen waarmee je praat niet je visie hanteert ivm een vastgoed heb je twee mogelijkheden;

  • Of je hebt een revolutionaire visie die niemand ziet
  • Of zoals in 99% van de gevallen: je visie is niet logisch, dus maw geen goede investering.

Het succes van onze visie is al meerdere malen bewezen. Ontdek of jij dezelfde visie hebt als Bricks & Leisure en neem een kijkje bij ons lopende projecten !

Schrijf u in op de nieuwsbrief
  • We behandelen uw gegevens net zoals ons vastgoed. Met de grootste zorg.