Terug naar overzicht

Young Graduate Traineeship: Een vliegende start voor Céline Vandenberghe bij Unibricks

20.02.2024

Het Young Graduate Traineeship bij Unibricks biedt jonge professionals de unieke kans om hun carrière met een vliegende start te lanceren. Dit innovatieve programma stelt getalenteerde schoolverlaters in staat diverse functies te verkennen, waardoor ze niet alleen op professioneel maar ook op persoonlijk vlak kunnen ontwikkelen.

Een opmerkelijk succesverhaal binnen dit programma is dat van Céline Vandenberghe, een jonge ambitieuze Brickie. Ze deelt haar ervaringen:

“Mijn beslissing om deel te nemen aan het Young Graduate Traineeship blijft een van de beste keuzes in mijn carrière. Mijn reis begon als Sales Advisor, waar ik met succes investeringsvastgoed verkocht. Deze boeiende ervaring bood me de mogelijkheid om mijn verkoopvaardigheden aan te scherpen en sterke klantrelaties op te bouwen. Het is ongetwijfeld een uitdaging om als beginnende verkoper met de juiste expertise en overtuigingskracht klanten te adviseren bij dergelijke belangrijke beslissingen. Gelukkig biedt Unibricks hiervoor heel wat opleidingen, waardoor ik mijn vaardigheden kon aanscherpen. Dankzij de doelgerichte begeleiding van mijn manager kijk ik nu met trots terug op een geslaagde eerste werkervaring.

Young Graduate Traineeship Céline Vandenberghe

Na mijn rol als Sales Advisor maakte ik de sprong naar de positie van Business Controller. Mijn achtergrond in Bedrijfseconomie diende als een solide basis, maar het Young Graduate Traineeship bood me de kans om voortdurend nieuwe kennis op te doen en actief deel te nemen aan strategische besluitvorming. Mijn rol om financiële gegevens te analyseren en samen te werken met diverse teams heeft mijn begrip van de werking van Unibricks aanzienlijk verdiept.

Het Young Graduate Traineeship heeft me op verschillende niveaus verrijkt. Het programma heeft me aangemoedigd om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en zette voortdurend in op verbetering. Ik ben oprecht dankbaar voor de kansen die het heeft geboden en kijk vol verwachting uit naar verdere groei binnen Unibricks.

Voor iedereen die op zoek is naar een dynamische en stimulerende omgeving om zichzelf te ontwikkelen en zijn volledige potentieel te benutten, kan ik het Young Graduate Traineeship ten sterkste aanbevelen. Het is niet alleen een fantastisch startpunt voor een succesvolle carrière, maar ook een cruciale fase waarin je kunt ontdekken waar jouw passie en talenten liggen.”

Is een carrière bij Unibricks iets voor jou? 👇

Terug naar overzicht