Terug naar overzicht

Internship Project Management: de ervaring van Réginald Debuysscher

19.03.2024

Unibricks is op zoek naar een gemotiveerde stagiair om de grondaankoop bij Unibricks verder te ontwikkelen. Dit gebeurt onder de goede begeleiding van Réginald Debuysscher, die bijna 3 jaar aan de slag is als Project Manager bij Unibricks.

Hieronder lees je zijn verhaal:

Als projectmanager bij Unibricks is mijn kijk op de vastgoedwereld veranderd. Mijn eerste job is al een traject van leren, groeien en ontdekken geweest. Dit gevuld met uitdagingen die mijn passie voor dit vakgebied alleen maar hebben aangewakkerd.

Een van de belangrijkste lessen die ik heb geleerd is het belang van zorgvuldige prospectie en doordachte besluitvorming. Het gaat niet alleen om het vinden van een stuk grond, maar om het vinden van de juiste plek – een locatie met potentieel, waar onze visie tot leven kan komen. Dit proces van grondige analyse en kritisch denken heeft mijn vermogen om strategische beslissingen te nemen aangescherpt en heeft bijgedragen aan het succes van onze projecten.

Ik heb de kans gehad om aan verschillende projecten te werken, elk met zijn eigen unieke uitdagingen en kansen. Een van de meest opvallende aspecten van ons werk bij Unibricks is de hoeveelheid tijd en energie die we besteden aan het bezoeken van potentiële projectlocaties. Het is een intensief proces, waarbij we vele gronden onderzoeken voordat we er slechts één selecteren om te ontwikkelen. Deze focus op kwaliteit boven kwantiteit is wat ons onderscheidt en wat ons in staat stelt om hoogwaardige vastgoedprojecten te leveren.

Een ander aspect van mijn rol als projectmanager is de constante interactie met verschillende belanghebbenden, van architecten tot lokale overheden. Dit vereist sterke onderhandelingsvaardigheden, overtuigingskracht en het vermogen om effectief te communiceren met diverse partijen. Het is een uitdaging die ik met veel plezier aanga, omdat het me de kans geeft om mijn vaardigheden te verbeteren en te groeien als professional.

Wat mijn werk bij Unibricks zo waardevol maakt, is de nauwe samenwerking met het managementteam. Door middel van open communicatie en een gezamenlijke visie zijn we in staat geweest om succesvolle projecten te leveren. Deze samenwerking inspireert me om verder te zetten met mijn ondernemersdoelen.

Is een carrière bij Unibricks iets voor jou? 👇

Op dit moment ben ik op zoek naar een stagiair die me kan helpen bij mijn dagelijkse taken. Het is belangrijk voor mij dat deze persoon Franstalig is en basiskennis Nederlands heeft. Dit stelt ons in staat om effectief te communiceren en te leren van elkaar. Ik kijk er naar uit iemand onder mijn hoede te nemen, en mijn passie voor de vastgoedontwikkeling te delen.

Terug naar overzicht