Blijven genieten zonder zorgen?

 

Welkom! Je hebt interesse om binnenkort een pensioenflats in Nestia d’Or Harelbeke te huren. Ontdek wat de Nestia d’Or te bieden heeft en schrijf je in op onze wachtlijst!

 

 

Schrijf je nu in op de wachtlijst!

Flexibele thuis

Een flexibele thuis die zich aanpast aan zijn bewoners, niet andersom. Dit is precies wat Nestia D’Or Harelbeke nastreeft. De appartementen zijn zo ontworpen dat je nergens een drempel of obstakel tegenkomt. Zo is jouw thuis altijd en voor iedereen toegankelijk.

 

Wooncoach

De wooncoach is het aanspreekpunt voor alle vragen, problemen en suggesties. Tegelijkertijd zorgt de coach voor een goed gevuld animatieprogramma voor wie daar behoefte aan heeft.

 

Extra voordelen

  • Woonassistent is dagelijks beschikbaar om uw vragen en zorgen te beantwoorden.
  • Medewerkers staan ​​altijd klaar om noodoproepen te beantwoorden.
  • Uitgebreid animatieprogramma
  • Veiligheid door toegangscontrole en beveiligingscamera’s
  • Gezellige inrichting

Gemeenschapsgevoel

Nestia d’Or Harelbeke biedt je de privacy van een eigen woning met de gezelligheid en het gemak van een gemeenschap. In de gemeenschappelijke ruimtes kan je terecht voor gezelligheid en activiteiten georganiseerd door de wooncoach.

Locatie

Een goede locatie voor pensioenflats is een plaats waar er geen overaanbod heerst, maar waar wel alle voorzieningen binnen handbereik liggen. Ideaal is een locatie in het centrum. Een afgelegen huis tussen de velden met boerderijdieren als enige gezelschap klinkt heel aantrekkelijk, maar in de praktijk wil je geen uur op pad als je zin hebt in verse croissants op zondagochtend. Te voet naar de bakker aan de overkant van de straat en onderweg even bijkletsen met de buren is veel leuker.

De prachtige ligging vlak naast de Leie is dan ook één van de grootste troeven van pensioenflats Nestia d’Or Harelbeke. Een korte wandeling door de tuin brengt je naar het pad langs het water. Dankzij de centrale ligging zijn ook winkels, huisartsen, apothekers, horeca en openbaar vervoer altijd vlakbij. 

Toch liever een pensioenflat kopen?

Pensioenflats Harelbeke

Met pensioenflats Nestia d’Or Harelbeke, kies je niet alleen voor een stevige groeimarkt, maar pak je meteen ook een maatschappelijk probleem aan. Gelegen op een prachtige locatie aan de Leie op wandelafstand van het centrum.

Lees JE IN