investeren in parking
Reeds 60% verkocht

Rotatieparking Bouillon

Vanaf 105.000 euro (per pakket)
Rue du Collège, Bouillon

Voordelen van investeren in rotatieparking Bouillon

In het centrum van Bouillon start binnenkort de bouw van rotatieparking Bouillon. Er zal ruimte zijn voor 100 parkeerplaatsen, waarvan een deel wordt uitgerust met elektrische laadpalen. Deze parkings worden in de vorm van parkeerpakketten van 3, 4 of 5 plaatsen aangeboden als investeringskans.

  • Betaalbare vastgoedinvestering met een instapprijs vanaf 105.000 euro (per pakket)
  • Klaar voor de toekomst door de aanwezigheid van laadpalen
  • Geen zorgen over wanbetalers of schade aan je eigendom
  • Investering zonder zorgen over de uitbating
  • Onderhoudskosten worden gedragen door het state-of-the-art fonds en dus niet door jou als eigenaar

Investeringsdossier ontvangen via mail:

Parkeerplaatsen als betaalbare investering

Vastgoed is een betrouwbare investering, maar wel eentje met een stevig prijskaartje. Parkeerplaatsen zijn even betrouwbaar, maar wel een stuk goedkoper. Zo koop je al een pakket van drie parkeerplaatsen in dit project vanaf € 105.000.

Een investering met lage kosten

Parkeergarages hebben dankzij de robuuste afwerking weinig nood aan herstellingen of onderhoud waardoor de kosten beperkt blijven. Hetzelfde geldt voor de uitbating. Bij het binnen- en buitenrijden is geen assistentie nodig dankzij de automatische slagboom en ook betalen gebeurt met een betaalautomaat. Heeft u ooit al kunnen wegrijden zonder te betalen?

Waarom investeren in een parking in Bouillon?

Bouillon is een toeristische trekpleister die jaarlijks een stijgend aantal bezoekers ontvangt. In 2021 was er zelfs sprake van 230.991 overnachtingen. Toeristen kunnen gebruikmaken van de 400 parkeerplaatsen die Bouillon rijk is, maar in het toeristisch hoogseizoen is dat absoluut niet genoeg. Gezien het stijgend aantal toeristen zal dit tekort alleen maar toenemen.

Burgemeester van Bouillon, Patrick Adam, over de parkeerproblematiek in zijn dorp:

investeren in parking

Geen wanbetalers of schade aan je eigendom 

Je moet al behoorlijk je best doen om schade toe te brengen aan een parkeergarage en zelfs als een bestuurder daar toch in slaagt, is het de wagen die daar de meeste gevolgen van draagt. Je moet je dus geen zorgen maken over schade aan je eigendom. Ook van wanbetalers heb je geen last, want zonder te betalen geraken bestuurders simpelweg niet buiten.

Bovendien zal er een hotel gebouwd worden bovenop de rotatieparking

Lancering: eind 2024

Viersterrenhotel als extra toeristische trekpleister

Het stijgend aantal toeristen in Bouillon is niet alleen een goede reden voor de bouw van een rotatieparking, maar ook voor een nieuw hotel. Daarom komt er in een latere fase een viersterrenhotel met 150 kamers bovenop Rotatieparking Bouillon, met een zwembad en een restaurant met bar. Zo kunnen gasten niet alleen van de prachtige omgeving genieten, maar ook van een ontspannen duik in het zwembad en culinaire verwennerij. Architect Marc Corbiau zorgt voor het ontwerp

De hotelkamers zullen binnenkort ook worden aangeboden als investering. Die lancering is voorzien voor na de zomer van 2024, hou dus zeker onze website in het oog of schrijf je hieronder in om op de hoogte gehouden te worden.

Geïnteresseerd?
Laten we afspreken.

Liever eerst eens telefoneren om elkaar beter te leren kennen?

Graag! +32 (0)9 394 39 90