Hotelvastgoed

Ibis Budget Brugge-Jabbeke

Vanaf € 130.000
Brugge – Jabbeke

22 nieuwe hotelkamers als vastgoedinvestering

Snelweghotel Ibis Budget Brugge West opende voor het eerst zijn deuren in 2017 met een kameraanbod dat vooral gericht is op korte verblijven. Door het stijgend aantal boekingen voor langere verblijven komt er een uitbreiding van het kameraanbod en dus ook een nieuwe investeringskans. In de nieuwe aanbouw is plaats voor 22 kamers van 21 m². Dankzij de extra ruimte kan je makkelijk extra bagage kwijt en is het er ook tijdens een langer verblijf comfortabel vertoeven. Dat is niet alleen interessant voor de gasten, maar ook voor jou als investeerder. Als eigenaar krijg je namelijk 30 nachten per jaar om zelf van de toeristische troeven in de omgeving te genieten.

Snelweghotel op toplocatie

Het hotel ligt op amper 15 minuten van Oostende en de historische binnenstad van Brugge, maar ook vlak langs de E40. Daardoor trekt het niet alleen een aandeel van de miljoenen toeristen voor Brugge en de kust aan, maar ook mensen op doorreis. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid vanuit alle uithoeken van het land ontvangt dit hotel ook een groot aandeel zakelijke gasten voor zowel korte als langere verblijven. In tegenstelling tot andere hotels zijn de inkomsten dus niet uitsluitend seizoensgebonden.

Ik ontvang graag meer informatie over dit investeringsproject

Waarom investeren in dit hotelvastgoed?

  • Niet seizoensgebonden dankzij de aantrek van zowel toeristische als zakelijke gasten
  • Verlies geen tijd of energie, het beheer en onderhoud is in handen van een professionele uitbater
  • Realistische winstprognose op basis van bestaande cijfers
  • 30 nachten per jaar eigen gebruik

Goed in de markt dankzij toeristische troeven

De grootste troef van dit snelweghotel is de unieke ligging. Er zijn maar weinig hotels in deze categorie die niet alleen naast een belangrijke verkeersader liggen, maar ook pal naast een toeristische trekpleister. Met recreatiedomein Klein Strand voor de deur kunnen gasten in de zomer zwemmen en diverse watersporten uittesten. Er zijn ook diverse mountainbike-, fiets- en wandelroutes die je langs de mooiste plekjes van Jabbeke en omstreken leiden.

Met de auto sta je dan weer op 15 minuten in de historische binnenstad van Brugge of op het strand van Oostende. Een dag vliegt hier voorbij!

Immobilier-hôtelier-brugge-jabbeke-investissement-petit-dejeuner

De natuur op z’n best

Op minder dan 5 km afstand vind je bosreservaat Vloethemveld en domein Beisbroek. Vloethemveld heeft met zijn 355 ha veel natuurpracht te bieden. Trek je wandelschoenen aan en ontdek de lokale fauna en flora. Ook in domein Beisbroek kunnen wandelaars en fietsers hun hart ophalen, maar het heeft nog een extra troef in handen met het planetarium. Je kan er zelfs een heuse ruimtewandeling maken! Deze wandeling is niet alleen een fascinerende tocht langs de planeten op schaal, maar geeft je ook een beter idee van de enorme afstanden in de ruimte. Elke stap die je zet komt overeen met 9 miljoen kilometer.

Ben jij zelf meer van het strand, maar ben je minder gecharmeerd van de tarieven die ze hanteren voor een verblijf aan de kust? Dan heb je met dit project een schitterend alternatief. Alle Belgische badsteden liggen aan je voeten. Of toch bijna met een rijafstand van maximaal 30 minuten. Het strand van Oostende is met zijn 15 minuten de snelste weg naar afkoeling op een hete zomerdag.

 

Schrijf je hieronder in voor het kijkmoment

 

Investeren in de bestaande hotelkamers

De 22 nieuwe hotelkamers die worden bijgebouwd zijn beschikbaar als vastgoedinvestering voor de startprijs van € 130.000. Ligt je budget wat lager? Dan kan je gebruikmaken van de mogelijkheid om te investeren in de kleinere, bestaande hotelkamers. Ondertussen zijn er een aantal eigenaars die hun hotelkamer om uiteenlopende redenen weer van de hand doen. De prijzen van deze kamers zijn lager omdat ze kleiner zijn. Het voordeel is dat je in dit geval onmiddellijk kan genieten van de opbrengsten en de 30 dagen eigen gebruik per jaar. De bestaande kamers zijn beschikbaar vanaf € 120.000.

Geïnteresseerd?
Laten we afspreken.

Liever eerst eens telefoneren om elkaar beter te leren kennen?

Graag! +32 (0)9 394 39 90