Hotelvastgoed

Ibis Budget Brugge – Jabbeke

Vanaf € 130.000
Brugge – Jabbeke

Hotelvastgoed op toplocatie

Snelweghotel Ibis Budget Brugge-Jabbeke is gelegen vlak langs de E40 en is slechts een boogscheut verwijderd van de historische binnenstad. Op die manier trekt het niet alleen de miljoenen toeristen voor Brugge aan, maar ook de mensen die op doorreis zijn.

22 nieuwe hotelkamers als vastgoedinvestering

Ibis Budget Brugge Jabbeke bestaat al sinds 2017. Het kameraanbod bestaat uit 80 kamers van 14 m² met twee soorten indelingen die perfect zijn voor korte verblijven. Door het stijgend aantal boekingen voor langere verblijven komen er 22 ruime, nieuwe kamers bij van 21 m². Het nieuwe gedeelte wordt toegevoegd aan de kant van het meer. Dankzij de extra ruimte kan je makkelijk extra bagage kwijt en is het er ook tijdens een langer verblijf comfortabel vertoeven. Gelukkig, want er valt veel te ontdekken in de omgeving.

Ik ontvang graag meer informatie over dit investeringsproject

Goed in de markt dankzij toeristische troeven

De grootste troef van dit snelweghotel is de unieke ligging. Er zijn maar weinig hotels in deze categorie die niet alleen naast een belangrijke verkeersader liggen, maar ook pal naast een toeristische trekpleister. Met recreatiedomein Klein Strand voor de deur kunnen gasten in de zomer zwemmen en diverse watersporten uittesten. Er zijn ook diverse mountainbike-, fiets- en wandelroutes die je langs de mooiste plekjes van Jabbeke en omstreken leiden.

Met de auto sta je dan weer op 15 minuten in de historische binnenstad van Brugge of op het strand van Oostende. Een dag vliegt hier voorbij!

Hotelvastgoed-ibis-budget-brugge-jabbeke
Immobilier-hôtelier-brugge-jabbeke-investissement-petit-dejeuner

De natuur op z’n best

Op minder dan 5 km afstand vind je bosreservaat Vloethemveld en domein Beisbroek. Vloethemveld heeft met zijn 355 ha veel natuurpracht te bieden. Trek je wandelschoenen aan en ontdek de lokale fauna en flora. Ook in domein Beisbroek kunnen wandelaars en fietsers hun hart ophalen, maar het heeft nog een extra troef in handen met het planetarium. Je kan er zelfs een heuse ruimtewandeling maken! Deze wandeling is niet alleen een fascinerende tocht langs de planeten op schaal, maar geeft je ook een beter idee van de enorme afstanden in de ruimte. Elke stap die je zet komt overeen met 9 miljoen kilometer.

Ben jij zelf meer van het strand, maar ben je minder gecharmeerd van de tarieven die ze hanteren voor een verblijf aan de kust? Dan heb je met dit project een schitterend alternatief. Alle Belgische badsteden liggen aan je voeten. Of toch bijna met een rijafstand van maximaal 30 minuten. Het strand van Oostende is met zijn 15 minuten de snelste weg naar afkoeling op een hete zomerdag.

 

Waarom investeren in Ibis Budget Brugge Jabbeke

  • Niet seizoensgebonden dankzij de aantrek van zowel toeristische als zakelijke gasten
  • Verlies geen tijd of energie, het beheer en onderhoud is in handen van een professionele uitbater
  • Lage instapprijs vanaf € 120.000
  • Realistische winstprognose op basis van bestaande cijfers
  • 30 nachten per jaar eigen gebruik
  • Vastgoed vlakbij de Belgische kust, zonder het kusttarief

Schrijf je hieronder in voor het kijkmoment

 


Investeren in de bestaande hotelkamers

De 22 nieuwe hotelkamers die worden bijgebouwd zijn beschikbaar als vastgoedinvestering voor de startprijs van € 130.000. Ligt je budget wat lager? Dan kan je gebruikmaken van de mogelijkheid om te investeren in de kleinere, bestaande hotelkamers. Ondertussen zijn er een aantal eigenaars die hun hotelkamer om uiteenlopende redenen weer van de hand doen. De prijzen van deze kamers zijn lager omdat ze kleiner zijn. Het voordeel is dat je in dit geval onmiddellijk kan genieten van de opbrengsten en de 30 dagen eigen gebruik per jaar. Bieden voor deze kamers kan vanaf € 120.000. Meer uitleg over de procedure vind je hieronder:

Kijk & bied

01

Afspraak

Ben jij na het lezen van de brochure helemaal overtuigd van Ibis Budget Brugge-Jabbeke of heb je nog wat vragen? Neem dan contact op met onze projectadviseur om een afspraak vast te leggen bij je thuis of op één van onze kantoren. Hij/ zij zal je alle bijkomende informatie bezorgen en alles nog eens overlopen. Aan het einde van het gesprek krijg je een uitnodiging voor het bezoekmoment.

02

Voorbereiding plaatsbezoek

Nadat je alle informatie hebt gekregen van onze adviseur is het tijd om langs te gaan bij de bank en je financiële mogelijkheden te bespreken. Zo heb je een goed beeld van wat je mogelijkheden zijn als je tijdens het plaatsbezoek besluit om een bod uit te brengen. Denk ook alvast na over de geldigheidstermijn van je bod. Zonder die te vermelden is je bod in principe ongelimiteerd geldig.

 

03

Plaatsbezoek & bod

Tijdens het bezoekmoment heb je de mogelijkheid om samen met andere kandidaatkopers kennis te maken met het hotel, de kamers en om vragen te stellen indien nodig. Aan het einde van het bezoek breng je je bod uit onder gesloten omslag. Let op! Dit bod is bindend. Gaat de verkoper akkoord met je bod? Proficiat! Dan ben jij de trotse nieuwe eigenaar van een hotelkamer in Ibis Budget Brugge-Jabbeke.

Geïnteresseerd?
Laten we afspreken.

Liever eerst eens telefoneren om elkaar beter te leren kennen?

Graag! +32 (0)9 394 39 90