Terug naar overzicht

7 redenen om te investeren in Mercure Han-sur-Lesse

07.10.2020
Hotelvastgoed-investeren-mercure-han-sur-lesse-unibricks-ardennen

Eind oktober opent Mercure Han-sur-Lesse de deuren. Een gloednieuw hotel in het hart van de Ardennen waar u eigenaar kan worden van een prachtige hotelkamer. Een uitstekende investering! Hieronder lees je 7 redenen om te investeren in Mercure Han-sur-Lesse.

1. Uitstekende locatie

Mercure Han-sur-Lesse is niet het zoveelste hotel in een druk stadscentrum. Het gloednieuwe hotel ligt in het centrum van het pittoreske Han-sur-Lesse, aan het Famenne-Ardenne Geopark. Pal in het hart van de Ardennen.

In de buurt valt veel te ontdekken. Volg de wandelpaden langs rivieren en schitterende landschappen, of bezoek het Wildpark met 650 bijzondere dieren. Maar dé trekpleister, dat zijn natuurlijk de Grotten van Han.

2. Nog nooit zo dicht bij de Grotten van Han

Het Geopark werd in april 2018 erkend als UNESCO Geopark. De Grotten van Han trekken jaarlijks 400.000 toeristen naar Han-sur-Lesse. Het gloednieuwe hotel zal ongetwijfeld meesurfen op die golf van de populaire attractie want ze liggen amper 140 meter bij elkaar vandaan.

Bovendien is dit het eerste hotel aan de Grotten van Han. Het gemeentebestuur was vragende partij en daar speelden Unibricks en Mercure op in.

Uitzicht-over-Han-sur-Lesse-tweede-verblij-inversteren-vastgoed-unibricks

3. Dineren bij een sterrenchef

In het Mercure Han-sur-Lesse worden hotelgasten ook gastronomisch verwend. Sterrenchef Benoit Dewitte opent er het gloednieuwe restaurant ‘Merlesse’. Dewitte baat al jaren een sterrenzaak uit, en ook in zijn nieuwe brasserie legt hij de focus op de kwaliteit en de puurheid van de ingrediënten.

Twintig jaar geleden opende Benoit samen met broer Bernard een restaurant in Zingem. In 2012 werden ze beloond met een Michelinster. In 2018 behaalde Benoit Dewitte de 45ste plaats in de lijst van de vijftig beste chefs ter wereld, vorig jaar won hij de prijs voor ‘groentegerecht van het jaar’ van Gault&Millau.

4. Winstdeelname

Investeren in hotelvastgoed is een renderende vastgoedbelegging. Als eigenaar van een hotelkamer word je mede-eigenaar van het hotel. Dat wil zeggen dat je deelt in de opbrengsten van het hele hotel. Dus alle hotelkamers, niet alleen die van jezelf, én de bar, restaurant, welness,…

5. Lage instapprijs

Je hoeft niet over een fortuin te beschikken om te investeren. Vanaf 140.000 euro kan je al eigenaar worden van een hotelkamer. Het gaat dus over een vrij laagdrempelige vastgoedinvestering.

6. Vastgoed met service

Mercure en Unibricks bieden zowel eigenaars als hotelgasten een uitstekende service. Je hoeft je geen zorgen te maken over de verhuur, wanbetalers of administratie. Wij onderhouden en verhuren de kamer.

7. Zelf overnachten

Last but not least kan je ook zelf genieten van het luxueuze hotel. Kopers worden notarieel eigenaar van de kamer en krijgen het recht om zelf tot dertig dagen per jaar gebruik te maken van zijn investering. Ideaal om zelf de troeven van Han-sur-Lesse te ontdekken.

 

Nieuwsgierig geworden naar hotelvastgoed in de Ardennen? Neem dan snel een kijkje op de projectpagina van Mercure Han-sur-Lesse.

Terug naar overzicht