investeren in parking
Reeds 60% verkocht

Investeren in Bouillon

Vanaf 105.000 (pakket van 3 parkeerplaatsen)
Radisson hotel & ondergrondse betaalparking

Bouillon, trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers van over de hele wereld. Met 350 evenementen per jaar, 1,550 km wandelroutes en 160 bars en restaurants valt er altijd iets te beleven. (Bron: https://www.paysdebouillon.be/nl)

Bouillon verveelt nooit

Bouillon, een charmant stadje gelegen in het hart van de Belgische Ardennen, heeft heel wat te bieden van activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden. Avonturiers kunnen genieten van spannende outdoor activiteiten zoals kajakken op de rivier de Semois, wandelen door de schilderachtige bossen of mountainbiken langs de vele leuke offroad padjes. Geschiedenisliefhebbers kunnen zich onderdompelen in de rijke historie van het middeleeuwse Bouillon door een bezoek te brengen aan het imposante kasteel van Godefroid de Bouillon, dat een prachtig uitzicht biedt over de stad en de omliggende vallei. Voor de fijnproevers zijn er tal van gezellige restaurants waar lokale specialiteiten zoals Ardense ham en ambachtelijke kazen worden geserveerd. Of je nu op zoek bent naar avontuur, cultuur of culinaire hoogstandjes, Bouillon heeft voor elk wat wils.

De jaarkalender van Bouillon kan je hier terugvinden.

Een rijke geschiedenis, prachtige natuur, authentieke dierentuin, een 1000-jaar oud kasteel,…

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch?

Bouillon kampt met een probleem:

“Een groot tekort aan parkeerplaatsen voor de 200.000 tot 250.000 jaarlijkse bezoekers.”

aldus Patrick Adam – Burgemeester van Bouillon

In cijfers

  • Aantal parkeerplaatsen in het centrum van Bouillon:
    Volgens recente gegevens zijn er slechts 400 parkeerplaatsen beschikbaar, wat doorheen het ganse jaar ruim onvoldoende is.
  •  Aantal toeristen per jaar:
    Met bijna 600.000 overnachtingen per jaar is de behoefte aan parkeergelegenheid groter dan ooit. (Bron: Wallonie Tourisme CGT 2021)
Parking Bouillon

De oplossing: een ondergrondse betaalparking

Om het overduidelijke tekort aan parkeerplaatsen aan te pakken heeft het gemeentebestuur van Bouillon ons gevraagd een ondergrondse betaalparking te bouwen in het hart van de stad. Wij bieden deze parkeerplaatsen nu aan als investeringskans in pakketten van 3, 4 of 5 parkeerplaatsen. Bovendien komt er bovenop de parking een Radisson hotel met 150 kamers. Hotelgasten die hun wagen natuurlijk graag dichtbij parkeren.

Rechts een visualisatie van het nieuwe hotel op de plaats waar binnenkort de bouw van de ondergrondse betaalparking van start gaat.

De 5 voornaamste redenen waarom de huidige investeerders beslissen te investeren

60% verkocht

1. Een aantrekkelijke instapprijs

Wallonië is doorgaans betaalbaarder om te investeren in vastgoed als je vergelijkt met Vlaanderen, Brusssel of de buurlanden. De potentiële groei in waarde ligt daarom ook hoger dan in bijvoorbeeld Brussel of Antwerpen.

2. Een nijpend parkingtekort voor meerdere doelgroepen

Met slechts 400 parkeerplaatsen verspreid over de binnenstad kampt Bouillon met een structureel tekort aan parkeerplaatsen. Wij verwachten toeristen uit Vlaanderen, Brussel, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Deze doelgroep is het gewoon om hoge uurtarieven te betalen voor het parkeren van hun wagen. Ten tweede zullen ook de hotelgasten van deze parkeergarage gebruik maken. Het Radisson Hotel zal 150 kamers tellen en deze gasten moeten natuurlijk hun wagen ergens kwijt kunnen.

3. Geen huurders die niet betalen

Kon u ooit een betaalparking verlaten zonder te betalen?  De eigenaar van deze betaalparking krijgt dus altijd de huuropbrengsten waar hij recht op heeft.

4. Centraal in de stad

Wanneer je Bouillon binnen komt gereden met de wagen en je wil graag op wandelafstand van alle hotspots parkeren dan heb je heel weinig opties. Onze parking is centraal gelegen, vlak naast het evenementenplein van de stad én met uitzicht op het Kasteel dat ooit Godfried van Bouillon’s thuis was.

5. Weinig zorgen voor de toekomst

Schade aan een ondergrondse betaalparking is zeer uitzonderlijk, hij bestaat namelijk vooral uit beton. Investeerders kiezen hiervoor omdat er weinig tot geen onderhoudskosten zullen voorvallen in de toekomst.

Graag meer weten? Vul uw gegevens in dan sturen wij u de brochure via mail op:

Geïnteresseerd?
Laten we afspreken.

Liever eerst eens telefoneren om elkaar beter te leren kennen?

Graag! +32 (0)9 394 39 90