Reeds 60% verkocht

Ondergrondse betaalparking als investering

Vanaf 105.000 (pakket van 3 parkeerplaatsen)

De 5 voornaamste redenen waarom investeerders kiezen voor betaalparkings

Zo stabiel als beton & de opbrengst van vastgoed

1. Een laag risicoprofiel

Als u investeert in een garage, heeft u bijvoorbeeld één huurder die 100 euro per maand betaalt. Wanneer u investeert in een betaalparking, heeft u per maand 10-tallen huurders die u een paar euro betalen. Welke investering heeft naar uw mening het laagste risico?

2. Weinig onverwachte kosten

Heb je ooit al eens tegen de muur van een betaalparking gereden? Doorgaans heeft de wagen schade maar de muur amper. Dat betekent dat u weinig kosten maakt in de toekomst.

3. De noodzaak

In verstedelijkte gebieden of toeristische trekpleisters is er altijd nood aan parkeergelegenheid. De parking zal nooit het ganse jaar door helemaal volzet zijn maar hij zal ook nooit leeg zijn.

4. Poolsysteem

De investeerder krijgt 90% van de winst van de parking, ongeacht of jouw parkeerplaatsen bezet worden of niet. De winst van de parking zal dus op een faire manier worden verdeeld tussen de eigenaars.

5. Inflatiebestendig

Het is een prima investering tegen inflatie. De prijs van een betaalparking kan heel flexibel aangepast worden indien nodig. Wat is de impact op uw opbrengst wanneer de prijs van 2 euro naar 2,40 euro zou stijgen?

Graag meer weten? Vul uw gegevens in dan sturen wij u de brochure via mail op:

Geïnteresseerd?
Laten we afspreken.

Liever eerst eens telefoneren om elkaar beter te leren kennen?

Graag! +32 (0)9 394 39 90