Pensioenflats - Lancering binnenkort!

Nestia d’Or Harelbeke

Vanaf € 200.000
Harelbeke

Pensioenflat op maat

In Nestia d’Or Harelbeke vind je een flexibele thuis die zich aanpast aan de behoeften van de bewoner, niet andersom. Dit zijn pensioenflats op maat van de moderne 65-plusser met de nadruk op huiselijkheid en beleving. Er zijn geen drempels of andere opstakels, wel brede deuren en gangen en een ruime inloopdouche. Op die manier blijven de flats ten allen tijde voor iedereen toegankelijk.

Centrale ligging naast de Leie

Eén van de grootste troeven van de pensioenflats van Nestia d’Or Harelbeke is de prachtige ligging vlak naast de Leie. Een korte wandeling door de tuin brengt je naar het pad langs het water. Dankzij de centrale ligging zijn ook winkels, huisartsen, apothekers, horeca en openbaar vervoer altijd vlakbij.

Uitbating en onderhoud uitbesteden

Of je er nu voor kiest om te investeren om er zelf te wonen of voor de huuropbrengsten, de uitbating ligt in onze ervaren handen. Jij hebt hoe dan ook een zorg minder aan je hoofd.

Ook het zoeken naar nieuwe huurders kan aan ons overlaten. We weten als geen ander dat mensen vooral op zoek zijn naar een plek die hen een zorgeloze woonervaring en een instant thuisgevoel bezorgt.  Leg de onderhoudstaken, het papierwerk en de zoektocht naar huurders in onze ervaren handen en kies voor een zorgeloze investering. 

Ik wil meer informatie over dit project

Pensioenflats, een groeimarkt

De dubbele vergrijzing zorgt voor een stijging in de vraag naar woningen die aangepast zijn aan de noden en wensen van de 65-plusser. De afgelopen tien jaar steeg het aantal inwoners boven de 65 jaar met 18%. Die groeitrend zal de komende jaren nog sneller doorzetten. Tegen 2027 zal het aandeel 65-plussers al 23% van de bevolking bedragen. Een tendens die alleen kan keren als grote gezinnen weer de norm worden. (bron: Statbel) 

5 redenen om te investeren in Nestia d’Or

  1. Huiselijkheid à la carte
  2. Veilig op een centrale locatie
  3. Democratische prijzen voor een hoge bezetting
  4. Lage instapprijs als investering of voor eigen gebruik
  5. Uitgebreid animatieprogramma
Vraag de brochure aan

Hoe verloopt de aankoop van een pensioenflat?

01

We maken een afspraak

 

02

De verantwoordelijke geeft antwoord op al je vragen

03

Je krijgt advies op maat van je persoonlijke situatie

04

Je gaat het project ter plaatse bekijken

05

Je wordt eigenaar van je pensioenflat

06

Je geniet van je inkomsten en/of van je nieuwe thuis

Geïnteresseerd?
Laten we afspreken.

Liever eerst eens telefoneren om elkaar beter te leren kennen?

Graag! +32 (0)9 394 39 90