Hotelvastgoed - Coming soon!

Radisson Residences

Spa

Werelderfgoed

Radisson Residences staat voor klasse en lifestyle. De locatie in het voormalige trefpunt van de aristocratie, de Waalse stad Spa, is dan ook geen toeval. Word eigenaar van één van de hotelsuites en profiteer mee van de toeristische aantrekkingskracht van een streek die recent door Unesco werd erkent als werelderfgoed.

Locatie

Triomfantelijk aan de ingang van het koninklijke Spa staat het Radisson Blu Balmoral Spa Hotel. Iedereen die Spa bezoekt, passeert het statige gebouw met zijn uitzonderlijke architectuur die iconisch is voor de streek. Het is aan dat gebouw, met het prachtig uitzicht op de omliggende bossen, waar de extra residenties worden gebouwd.

Hotelvastgoed uitgelegd

Het concept is eenvoudig en heeft meer voordelen dan de opbrengsten alleen. Als eigenaar kan je bijvoorbeeld onbeperkt gebruik maken van je suite en de hotelfaciliteiten zoals de spa, sauna en sportfaciliteiten. De uitbating leg je in de ervaren handen van wereldmerk Radisson.

Uitbatingscontract

Bij de aankoop stel je een uitbatingsovereenkomst op waarbij je de verantwoordelijkheid voor de verhuur en het onderhoud overdraagt aan Radisson Blu Balmoral. Vervolgens ontvang jij een deel van de opbrengsten van het hotel en zijn faciliteiten, zoals het restaurant, de spa en de sauna.

Vul hier je contactgegevens in en wordt als eerste op de hoogte gebracht van de projectlancering:

Lancering hotelvastgoed – Radisson Residences

Op dit moment is het nog niet mogelijk om een suite aan te kopen. De voorbereidingen voor de lancering van dit project zijn echter wel al begonnen. Wil jij als eerste op de hoogte worden gebracht van zodra het zover is? Laat dan je gegevens achter in het formulier hierboven.

Wil je nu al investeren in Spa? Neem dan een kijkje bij Radisson Blu Balmoral Spa.

Radisson-Spa-Residences-Blu-Balmoral-Koop-Achêter
Radisson-Spa-Residences-Blu-Balmoral-Koop-Achêter
Radisson-Spa-Residences-Blu-Balmoral-Koop-Achêter
Radisson-blu-Balmoral-spa-hotel

Geïnteresseerd?
Laten we afspreken.

Liever eerst eens telefoneren om elkaar beter te leren kennen?

Graag! +32 (0)9 394 39 90