Investeren in parkeerplaatsen 

Welkom in de boeiende wereld van vastgoedinvesteringen, waar parkeerplaatsen niet alleen een functioneel aspect van mobiliteit vertegenwoordigen, maar ook een slimme en betaalbare investering vormen. Ontdek waarom investeren in parkeerplaatsen een verstandige keuze kan zijn voor jou!

investeren in parking

Waarom investeren in parkeerplaatsen?

  • Betrouwbaarheid en toegankelijkheid: Parkeerplaatsen bieden een betrouwbare en toegankelijke toegang tot de vastgoedmarkt, zonder het zware prijskaartje.
  • Groeiende vraag: De stijgende vraag naar veilige parkeergelegenheid in stedelijke gebieden maakt parkeerplaatsen een strategische investering.
  • Toekomstbestendig met elektrische laadinfrastructuur: Anticipeer op de groeiende trend van elektrisch rijden met parkeerplaatsen voorzien van laadinfrastructuur.
  • Minimale risico’s: Parkeerplaatsen lopen minder risico op schade door huurders, en de kans op wanbetaling is laag.
  • Diversificatie van portefeuille: Voeg parkeerplaatsen toe aan je portefeuille voor risicospreiding en een veelzijdige investeringsstrategie.

Parkeerplaatsen als betaalbare investering

Vastgoed staat bekend als een betrouwbare investering, maar komt vaak met een aanzienlijk prijskaartje. Parkeerplaatsen bieden dezelfde betrouwbaarheid tegen een veel toegankelijker instaptarief. Bij Unibricks beginnen pakketten van 3 parkeerplaatsen al vanaf €105.000.

investeren in parking

Een investering met lage kosten

Parkeergarages vragen weinig onderhoud dankzij hun robuuste afwerking. Zowel het binnen- als buitenrijden verloopt soepel met geautomatiseerde slagbomen, en betalingen zijn eenvoudig met de betaalautomaat. Lage kosten, hoog rendement dus!

Geen zorgen over wanbetalers of schade aan je eigendom

Parkeerplaatsen bieden gemoedsrust. Schade toebrengen aan een parkeergarage vergt aanzienlijke inspanning, waarbij voertuigen eerder de gevolgen ondervinden dan de structuur zelf. Wanbetalers zijn geen zorg, want zonder betaling kunnen bestuurders eenvoudigweg niet vertrekken.

investeren in parking

Investering zonder zorgen over de uitbating

Het beheer van parkeerplaatsen is eenvoudig en zorgeloos. Geen ingewikkelde huurcontracten, identiteitskaarten of waarborgen zijn nodig. Het proces van verhuur is gestroomlijnd, zo kan jij je concentreren op de voordelen van jouw investering.

Wil je investeren in onze parking in Bouillon?

Bouillon, een bruisende toeristische bestemming, ontvangt jaarlijks een groeiend aantal bezoekers. In 2021 waren er maar liefst 230.991 overnachtingen. Hoewel de stad 400 parkeerplaatsen telt, is dit in het toeristische hoogseizoen vaak niet toereikend. Met het groeiende aantal toeristen zal dit tekort alleen maar toenemen.

 

Ontdek de voordelen van investeren in parkeerplaatsen en de opportuniteiten die Parking Bouillon te bieden heeft. Ontdek meer over deze slimme vastgoedinvestering en bouw aan een solide financiële toekomst zonder concessies.

Parking Bouillon
Vul hieronder je gegevens in om de brochure te ontvangen: