fbpx
Unest-studentenvastgoed-vastgoedinvestering-Brussel-Unibricks
Studentenvastgoed

UNEST Erasmus

Vanaf € 119.750
UNEST Erasmus - Studentenvastgoed

Een tekort van 9000 studentenkoten

Commerciële achtergrond heb je niet nodig om te weten dat waar de vraag groter is dan het aanbod, de aanbieder wint. Jaar na jaar schiet het aantal studenten in België verder de hoogte in maar het aanbod aan studentenhuisvesting groeit niet (snel genoeg) mee.

Tegen 2030 hebben we in België nood aan 95.000 extra koten, voornamelijk om de grote toestroom van buitenlandse studenten op te vangen. Sterker nog. In Brussel, de grootste studentenstad van België heerst nu al een tekort van 9.000 kwalitatieve koten.

Benieuwd naar het potentieel van deze investering?

Jij investeert, wij doen de rest

Studentenvastgoed in eigen beheer is behoorlijk arbeidsintensief door het hoge verloop van bewoners. Studenten komen en gaan aan een hoog tempo waardoor je op regelmatige basis je handen vol hebt aan onderhoudstaken en papierwerk. Tenzij je kiest voor de aangeboden verhuurservice die zowel de terugkerende zoektocht naar huurders als het onderhoud omvat.

 

Koop 2 studentenkamers en ontvang €3000,- korting

Eén van de zaken die studentenvastgoed zo interessant maken als investering is de aankoopprijs. Voor de prijs van een appartement (gemiddeld €244.000,-) koop je namelijk al twee studentenkamers. Dat appartement bezorgt je maandelijks (gemiddeld) €750,- aan huuropbrengsten terwijl die twee studentenkamers (gemiddeld) €900,- opleveren. Bovendien krijg je bij aankoop van twee kamers nog eens €3000,- korting!

Unest-Erasmus-studentenvastgoed-investeren-Unibricks

4 redenen om te investeren

  • Laagdrempelig investeren: Vanaf €119.750 (excl. BTW) ben je al notarieel eigenaar van je studentenkot
  • Geen beheer en onderhoud
  • Toplocatie met 10 campussen binnen een straal van 3km
  • Maandelijks €400 à €500 huuropbrengsten
Unest-Ermasmus-studentenkamer-studentenvastgoed-investeren-Unibricks
Unest-Erasmus-studentenkamer-badkamer-keuken-vastgoedinvestering-Unibricks

Onze werkwijze

01

in onze one-stop-shop staat u als klant centraal staat. We voegen de nodige expertise toe in elke fase van het investeringstraject. Van de aankoop van de grond tot de uitbating van uw investering.

02

Via ons online klantenportaal ontvangt u op een transparante wijze de cijfers van uw investering met de nodige toelichting.

03

Onze adviseurs luisteren naar uw noden om zo een vastgoedinvestering op maat aan te bieden, waarbij u voorzien wordt van begeleiding en advies waar nodig. Na uw aankoop gaan wij een relatie op lange termijn aan met u.

Geïnteresseerd?
Laten we afspreken.

Liever eerst eens telefoneren om elkaar beter te leren kennen?

Graag! +32 (0)9 394 39 90