Terug naar overzicht

Open werfdag Radisson Residences Spa

zaterdag 02/03/2024

365 dagen op vakantie in Spa?

Wist je dat Unibricks hotelkamers aanbiedt als een tweede thuis? Dit unieke concept combineert alle voordelen van een hotelkamer met die van een eigen tweede verblijf, verpakt in een betaalbare vastgoedinvestering.

Omdat de kamer jouw eigendom is, staat deze 365 dagen per jaar tot je beschikking. Je kunt er je persoonlijke spullen achterlaten, net zoals thuis. Het voelt als vakantie in je eigen hotelkamer, die je bovendien kunt inrichten naar jouw smaak. Aangezien de vleugel nog in aanbouw is, heb jij de vrijheid om te beslissen over de inrichting van je hotelkamer. Geniet van je eigen hotelkamer inclusief alle faciliteiten en services, elke dag van het jaar, voor jou en je gezin. Denk aan zwembad, wellness, ontbijt, en nog veel meer – alles wat je van een hotel mag verwachten. En het beste van alles: je komt en gaat wanneer je maar wilt.

Natuurlijk zullen er nog veel vragen zijn over het project. Daarom nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan onze open wervendag, waarbij je de mogelijkheid krijgt om zowel het bestaande hotel als de bouwplaats van de nieuwe vleugel te komen bekijken. Onze collega’s staan klaar om je een rondleiding te geven en al je vragen te beantwoorden.

Praktische Informatie 

🗓️ Zaterdag 2 maart 2024
🕒 10:00 – 16:00
📍Radisson Residences Spa, Av. Léopold II 40, 4900 Spa

De voordelen van Radisson Residences Spa:

  • Geniet het hele jaar door van een luxe 4-sterren verblijf met wellnessfaciliteiten.
  • Een suite met een ‘sleutel-op-de-deur-formule’, opgeleverd met
    badkamer en keuken. De inrichting en schilderwerken kies je naar eigen smaak.
  • Ontdek het hele jaar door talloze toeristische trekpleisters in de nabije omgeving.

Ben je er graag bij? Schrijf je dan in via het formulier! Zo voorzien wij tijd om al jouw vragen te beantwoorden en een rondleiding te geven samen met een hapje en een drankje.

Schrijf je hier in

Klik hieronder voor meer informatie