Tweede verblijf - Laatste modelappartement

Holiday Suites Limburg

Vanaf € 190.000 te bieden
Houthalen-Helchteren

Onthaasten in Limburg

Verscholen onder een zacht ruisend bladerdek liggen de appartementen van Holiday Suites Limburg. Omgeven door bossen hoor je hier niets anders dan de geluiden van de natuur. Onthaasten krijgt hier een nieuwe betekenis. 

Het appartement

Holiday Suites Limburg is geschikt voor zowel grote als kleine gezinnen. De keuken beschikt over een vaatwasser en is verder volledig uitgerust zodat je niet voor ieder verblijf een heel huishouden heen en weer moet sleuren. In de brochure vind je een aantal voorbeeldplattegronden terug met een lijst van de voorzieningen.

 

Wens je meer informatie over dit project?

Altijd (n)iets te doen

In dit familie appartement kan het hele gezin meegenieten van de rust en de prachtige omgeving. Ontdek Limburg vanop de fiets dankzij het uitgebreide fietsroutenetwerk. Een stuk van die route loopt zelfs door het park en leidt je naar toeristische trekpleisters zoals Bokrijk, Fietsen door het water en Fietsen door de bomen. Ga een dagje winkelen in Genk of laat je culinair verwennen in Hasselt, de hoofdstad van de smaak. Bekomen van al die indrukken doe je met een verfrissende duik in het zwembad. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een perfecte vakantie.

Verhuur en eigen gebruik

Je kan een onbeperkt aantal keren komen genieten van je tweede verblijf, maar een mens moet natuurlijk werken en de kinderen moeten naar school. In de drukte van het dagelijkse leven heb je weinig tijd om je bezig te houden met de verhuur en het onderhoud. Daarom verhuurt Holiday Suites je appartement als jij er niet bent. Bovendien zorgen zij ervoor dat de gasten aankomen in een proper appartement, voorzien van het nodige linnengoed. Jij hoeft enkel te genieten van de opbrengsten en van je vakantieverblijf.

 

Schrijf je hieronder in voor het kijkmoment

 

 6 redenen om te investeren

Tweede verblijf met rendement

Fiscaal aantrekkelijke aankoop door erfpacht

Gelegen op een natuurdomein van 30 ha vlakbij verschillende toeristische trekpleisters

Onbeperkt eigen gebruik, verhuurd door Holiday Suites wanneer je er niet bent

Geniet van een volledig uitgerust appartement, een openluchtzwembad en de prachtige natuur die uitnodigt tot activiteiten

Onmiddellijk beschikbaar

Kijk & bied

01

Afspraak

Ben jij na het lezen van de brochure helemaal overtuigd van Holiday Suites Limburg of heb je nog wat vragen? Neem dan contact op met onze projectadviseur om een afspraak vast te leggen bij je thuis of op één van onze kantoren. Hij/ zij zal je alle bijkomende informatie bezorgen en alles nog eens overlopen. Aan het einde van het gesprek krijg je een uitnodiging voor het bezoekmoment.

02

Voorbereiding plaatsbezoek

Nadat je alle informatie hebt gekregen van onze adviseur is het tijd om langs te gaan bij de bank en je financiële mogelijkheden te bespreken. Zo heb je een goed beeld van wat je mogelijkheden zijn als je tijdens het plaatsbezoek besluit om een bod uit te brengen. Denk ook alvast na over de geldigheidstermijn van je bod. Zonder die te vermelden is je bod in principe ongelimiteerd geldig.

 

03

Plaatsbezoek & bod

Tijdens het bezoekmoment heb je de mogelijkheid om samen met andere kandidaatkopers kennis te maken met het park, het appartement en om vragen te stellen indien nodig. Aan het einde van het bezoek breng je je bod uit onder gesloten omslag. Let op! Dit bod is bindend. Gaat de verkoper akkoord met je bod? Proficiat! Dan ben jij de trotse nieuwe eigenaar van een tweede verblijf in Limburg.

 

Ontdek Limburg door de ogen van je kind

Kinderen hebben niet veel nodig om een geweldige dag te beleven. Dus promoveer je zoon/dochter tot gids en ontdek Limburg door de ogen van een kind. Maak samen je voeten vuil op Blotevoetenpad Lieteberg, ga een dagje tijdreizen in Bokrijk of maak een selfie met Plop in Plopsa indoor Hasselt.

Maar eigenlijk heb je de wagen helemaal niet nodig om toffe avonturen te beleven. Ga op ontdekkingstoch in de omliggende bossen en leer de locale fauna en flora kennen. Als er daarna nog wat energie over is dan kan je die kwijt op het omnisportveld of de speeltuin.

tweede-verblijf

Geïnteresseerd?
Laten we afspreken.

Liever eerst eens telefoneren om elkaar beter te leren kennen?

Graag! +32 (0)9 394 39 90