Studentenvastgoed

Unest Erasmus

Vanaf €119.750 (excl. BTW)
Brussel

Een tekort van 9000 koten

Commerciële achtergrond heb je niet nodig om te weten dat waar de vraag groter is dan het aanbod, de aanbieder wint. Jaar na jaar schiet het aantal studenten in België verder de hoogte in maar het aanbod aan studentenhuisvesting groeit niet (snel genoeg) mee. Tegen 2030 hebben we in België nood aan 95.000 extra koten, voornamelijk om de grote toestroom van buitenlandse studenten op te vangen. Sterker nog. In Brussel, de grootste studentenstad van België heerst nu al een tekort van 9.000 kwalitatieve koten. (Bron: De Tijd)

Benieuwd naar het potentieel van deze investering?

Een locatie met toekomst

De gouden regel in vastgoed is niet voor niks “locatie, locatie, locatie!”. Het bepaalt de aantrekkingskracht, de waarde,de verhuurkansen en investeringspotentieel van een project. UNEST Erasmus ligt op minder dan 3 kilometer van 10 universiteitscampussen en is zodoende de ideale uitvalsbasis voor elke student.

Jij investeert, wij doen de rest

Studentenvastgoed in eigen beheer is behoorlijk arbeidsintensief door het hoge verloop van bewoners. Studenten komen en gaan aan een hoog tempo waardoor je op regelmatige basis je handen vol hebt aan onderhoudstaken en papierwerk. Tenzij je kiest voor de aangeboden verhuurservice die zowel de terugkerende zoektocht naar huurders als het onderhoud omvat.

5 redenen om te investeren

  • Laagdrempelig investeren: Vanaf €119.750 (excl. BTW) ben je al notarieel eigenaar van je studentenkot
  • Geen beheer en onderhoud
  • Toplocatie met 10 campussen binnen een straal van 3km
  • Voor je eigen student(en) of puur als investering

Geïnteresseerd?
Laten we afspreken.

Liever eerst eens telefoneren om elkaar beter te leren kennen?

Graag! +32 (0)9 394 39 90