Sluit menu

Hefboomeffect

We zitten voornamelijk in onroerend goed omdat we hier een hefboom kunnen gebruiken. De ene helft financieren we met eigen middelen en voor de andere helft gaan we een krediet aan bij de bank. Na een bepaalde tijd geniet je hier van een groei in het vermogen.

Hotelvastgoed? Evidente keuze

Gezien we zelfstandig zijn was hotelvastgoed voor ons een logische keuze. Het zorgeloze aspect van hotelvastgoed laat ons toe om ons te focussen op ons eigen zaak, waar we bovendien ook in vastgoed werken. Zo hoeven we bij deze vastgoedinvestering niet bezig te zijn met huurders of een lekkende kraan. 

Enorme opportuniteit

Het hotel in Han-sur-Lesse sprak ons aan omdat het gaat over een nieuwbouw. Maar bovenal kozen we door dit project vanwege de unieke ligging. Het hotel is gevestigd vlak naast de Grotten van Han. Dit biedt een enorme opportuniteit omdat er momenteel in de regio weinig of geen hotels of andere overnachtingsmogelijkheden zijn, wat verrassend is voor zo'n toeristische locatie. 

Meer opbrengsten

Toen we investeerden in het Château de la Lesse project was de uitbating van het hotel voorzien met ibis Styles. Bricks and Leisure heeft gezorgd voor een opwaardering naar Mercure. Dit is heel mooi meegenomen voor ons, gezien Mercure hotels doorgaans een hogere klasse hebben en we bij gevolg de kamers duurder kunnen verhuren. Dit zorgt dan weer voor meer opbrengsten voor de investeerder.

Service na verkoop

Bij de investering in de hotelamer kregen we een fles wijn van onze adviseur bij Bricks and Leisure. Dit soort attenties vergeet je toch niet als investeerder. Met Bricks and Leisure blijven we nog regelmatig in contact, zo worden we regelmatig uitgenodigd op evenementen. 

Schrijf u in op de nieuwsbrief
  • We behandelen uw gegevens net zoals ons vastgoed. Met de grootste zorg.