Sluit menu

Investeren bij Bricks and Leisure Vastgoed

Waarom vastgoed? 

"Investeren in vastgoed is in mijn ogen altijd een goede oplossing. Wij kozen hoofdakelijk voor vastgoed omdat onze zoon ver van ons vandaan woont. Daarom zochten we een soort 'pied-à-terre'." 

Erfpacht

"Wat ik van erfpacht vind? We kenden het systeem al, want in Nederland wordt dat zeer veel gebruikt. Zowel mijn partner als ik vinden dat een goede zaak, omdat erfpacht de kostprijs van een project naar beneden drukt. Bovendien is het mooi meegenomen dat investeren op erfpacht fiscaal interessant is. Je wordt er natuurlijk wel ieder jaar aan herinnerd, omdat je er jaarlijks voor moet betalen, maar het is beter dan je grond in één keer te betalen."

Communicatie

“Over de communicatie ben ik tevreden. Bricks and Leisure is zeker bereikbaar en alles verloopt vlot! Bovendien werden we dit jaar uitgenodigd op het Filmfestival van Gent. Na een etentje zijn we met enkele andere investeerders naar een film gegaan. Op die manier kom je weer in contact met de mensen met wie je die zaken gedaan hebt.”

“Een ander leuk extraatje aan investeren bij Bricks and Leisure is dat je gedurende 15 jaar ergens in een hotel van hen mag logeren.”

Schrijf u in op de nieuwsbrief
  • We behandelen uw gegevens net zoals ons vastgoed. Met de grootste zorg.