Sluit menu

"Strikt genomen was ik gezien mijn leeftijd niet meer van plan om nog bijkomende investeringen te doen. Mijn zoon had ondertussen bij Bricks and Leisure al een hotelkamer gekocht in een nog op te richten hotel in Han sur Lesse, waarna onverwacht een hotelkamer vrijkwam in het mooie en gezellige hotel 'Radisson Blu Balmoral' in Spa."

"Aangezien ik me sowieso niet moest inlaten met uitbating en verhuring en ik bovendien gratis (mits kleine onkostenvergoeding) gedurende 7 nachten/j over mijn suite kon beschikken. Tevens heb je de mogelijkheid om met een flinke korting van 10 a 25 %, afhankelijk van het seizoen, gebruik te maken van een kamer. Ik heb kunnen vaststellen dat de Radisson Blu prima wordt gerund."

"Van Bricks and Leisure ontvangen we een paar keer per jaar een uitnodiging om klantenevenementen bij te wonen. Dan krijgen we de gelegenheid om kennis te maken met andere investeerders om onder meer ervaringen te delen en treffen we ook medewerkers van Bricks and Leisure om eventuele vragen te stellen. Anderzijds worden vragen of probleempjes, telefonisch of per mail, vlot beantwoord door de vriendelijke secretaresse."

"Aangezien ik nog niet lang genoeg eigenaar ben, weet ik niet wat het uiteindelijk rendement zal zijn. Daarvoor zal ik moeten wachten tot volgend jaar. Al hoop ik uiteraard op een mooi rendement en een correcte meerwaarde."

Eddy P.,  gescheiden, vader van 1 zoon, woont in Geraardsbergen, gepensioneerd ambtenaar. 

Schrijf u in op de nieuwsbrief
  • We behandelen uw gegevens net zoals ons vastgoed. Met de grootste zorg.