Sluit menu

Een hotelkamer kopen in de Ardennen? Hier vindt u 5 goede redenen!

Geen chalet, geen vakantieverblijf, zelfs geen appartement. Neen, gewoon een hotelkamer, meer niet. Waarom zou u zo’n investering doen? Gewoon easy money of komt er meer bij kijken? Kom het hier te weten!

5 redenen om te investeren in hotelkamers in de Ardennen

Reden 1: Stabiliteit van hotels in het stadscentrum

Een hotel is altijd zeer strategisch gelegen en zeker in de Ardennen. Middenin het gezellige centrum, maar nooit ver van de natuur. Het ligt altijd op een toeristische toplocatie, dus succes is gegarandeerd. Als u zelf een appartement of huis als tweede verblijf koopt bent u nooit zeker of het een succes gaat zijn om het te verhuren. De hotelkamers die Bricks and Leisure aanbiedt zijn altijd van hotelketens die reeds hun pluimen verdiend hebben. Zo bieden zij u altijd een zekerheid tot succes.

Reden 2: zorgeloos investeren

Hakuna matata oftewel er zijn geen zorgen of problemen. U hoeft zicht niets aan te trekken omtrent huurders of schoonmaak, want dat wordt allemaal voor u geregeld. Het hotelpersoneel zorgt ervoor dat uw hotelkamer netjes blijft en staat in voor het herstel van de mogelijke schade die wordt aangebracht. Het enige wat u hoeft te doen is het geld in ontvangst nemen. Ook van wanbetalers heeft u geen last. In een hotel betaal je altijd op voorhand, geen problemen achteraf. Is er iets stuk? Dan is er altijd de waarborg die kan aangesproken worden. Ook hoeft zich geen zorgen te maken over de staat van uw kamer. Als er verbouwt wordt om het hotel of uw kamer een nieuwe frisse look te geven hoeft u geen extra renovatiekosten te betalen.

Reden 3: 1 huurder per jaar  of 1 huurder per dag?

Bij een hotelkamer is uw investering nooit afhankelijk van één huurder, zoals bij een appartement of een loft wel vaak het geval is. In plaats daarvan wordt het verspreid en daarbovenop is er nooit enkel het geld uit die ene kamer, want u krijgt ook altijd een deel van de volledige opbrengst. De bar, het restaurant, de spa,… Alle opbrengsten worden verdeeld over de kamers. De hotels waar Bricks and Leisure mee samenwerkt, bieden telkens een garantie dat uw kamer verhuurt zal worden. Iets wat u met een eigen verblijf nooit heeft.

Reden 4: Lange termijn, maar zekerheid

Een hotelkamer is een investering op lange termijn. Het is een certitude dat het winstgevend is, maar natuurlijk komt die winst er nog niet na een paar maand. Daarbovenop zijn de Ardennen zonder twijfel de beste regio om in te investeren. Vlamingen vluchten steeds vaker een weekendje weg uit het drukke Vlaanderen om in de Ardennen tot rust te komen in een van de pittoreske stadjes die de prachtige regio rijk is.

Ontdek de voordelen van een vastgoedinvestering in de Ardennen.

Reden 5: snel op hotel?

In de meeste gevallen kunt u ook zelf gebruik maken van uw eigen hotelkamer. Bovendien geniet u dan ook van de service van het hotel. Wilt u er zelf even een paar dagen van tussenuit knijpen om in de Ardennen heerlijke boswandelingen te maken, dan kunt u ook zonder problemen overnachten in uw hotelkamer.

Besluit

Investeren in hotelkamers blijkt over de gehele lijn een goede keuze en dan zeker in de Ardennen. De Ardennen leven meer dan ooit en mensen zullen hoe dan ook op hotel blijven gaan in deze regio. De zekerheid dat hotels cliënteel zullen blijven aantrekken en de zorgeloosheid omdat alles voor u geregeld wordt, vormen samen het succes van deze investering. Het feit dat u ook zelf van de diensten van het hotel kunt genieten is des te meer een pluspunt. Bekijk het zo: een investering zonder al te veel zorgen is altijd een goede investering.

Wil je meer weten over hotelvastgoed. Download dan nu onze gratis gids 'De tien meest gestele vragen rond hotelvastgoed' en kom te weten waarom een investering in een hotelkamer echt de moeite loont;

Schrijf u in op de nieuwsbrief
  • We behandelen uw gegevens net zoals ons vastgoed. Met de grootste zorg.