Sluit menu

1. Uitstekende locatie

Mercure Han-sur-Lesse is niet het zoveelste hotel in een druk stadscentrum. Nee, het gloednieuwe hotel ligt in het centrum van het pittoreske Han-sur-Lesse, in het hartje van de Ardennen. Het hotel ligt aan het Famenne-Ardenne Geopark.

In de buurt valt ontzettend veel te ontdekken. Volg de wandelpaden langs rivieren en schitterende landschappen, of bezoek het Wildpark met 650 bijzondere dieren. Maar dé trekpleister, dat zijn natuurlijk de populaire Grotten van Han.

2. Nog nooit zo dicht bij de Grotten van Han

Het Geopark werd in april 2018 erkend als UNESCO Geopark. De Grotten van Han trekken jaarlijks 400.000 toeristen naar Han-sur-Lesse. Het gloednieuwe hotel zal ongetwijfeld meesurfen op die golf van de populaire attractie. Vanuit Mercure Han-sur-Lesse ben je haast direct aan de ingang van de Grotten.

Bovendien is Mercure Han-sur-Lesse het eerste hotel aan de Grotten van Han. Het gemeentebestuur was vragende partij en daar speelden Unibricks en Mercure op in.

3. Dineren bij een sterrenchef

In het Mercure Han-sur-Lesse worden hotelgasten ook gastronomisch verwend. Sterrenchef Benoit Dewitte opent er het gloednieuwe restaurant ‘Merlesse’. Dewitte baat al jaren een sterrenzaak uit, en ook in zijn nieuwe brasserie legt hij de focus op de kwaliteit en de puurheid van de ingrediënten.

Twintig jaar geleden opende Benoit samen met broer Bernard een restaurant in Zingem. In 2012 werden ze beloond met een Michelinster. In 2018 behaalde Benoit Dewitte de 45ste plaats in de lijst van vijftig beste chefs ter wereld, vorig jaar won hij de prijs voor ‘groentegerecht van het jaar’ van Gault&Millau.

4. Winstdeelname

Investeren in hotelvastgoed is een renderende vastgoedbelegging. Als eigenaar van een hotelkamer word je mede-eigenaar van het hotel. Dat wil zeggen dat je deelt in de opbrengsten van het hele hotel. Dus niet alleen die uit je eigenhotelkamer, maar ook die uit alle hotelkamers en randaccomodatie, zoals de bar, restaurant, welness,...

5. Lage instapprijs

Als investeerder hoef je niet over een fortuin te beschikken, want vanaf 140.000 euro kan je al eigenaar worden van een hotelkamer in Mercure Han-sur-Lesse. Het beleggen in hotelkamers is dus een vrij laagdrempelige vastgoedinvestering.

6. Vastgoed met service

Investeren in een hotelkamer kan met een uitstekende service. Wij onderhouden en verhuren de kamer. U hoeft zich als investeerder geen zorgen te maken over de verhuur en als eigenaar heeft u ook geen last van wanbetalers. Bovendien moet u zich niets aantrekken van de administratie. Mercure en Unibricks bieden zowel eigenaars als hotelgasten een uitstekende service.

7. Zelf overnachten

Last but not least kan je als investeerder ook zelf genieten van het luxueuze hotel. De koper wordt notarieel eigenaar van de kamer en krijgt het recht om zelf tot dertig dagen per jaar gebruik te maken van zijn investering. Ideaal om zelf de troeven van Han-sur-Lesse te ontdekken.

Een hotelkamer is dus een renderende en zorgeloze investering. Bovendien kan je zelf ook genieten van de prachtige natuur rond Han-sur-Lesse. Investeren in een hotelkamer kan al vanaf 140.000. Lees er hier meer over.

7 redenen om te investeren in Mercure Han-sur-Lesse

  •  
Schrijf u in op de nieuwsbrief
  • We behandelen uw gegevens net zoals ons vastgoed. Met de grootste zorg.